Detergent pentru Bucatarie Lamaie Bio 750ml Eco Clean Nordic

In stoc - Livrare 1-3 zile lucratoare

5708048043335

Produs nou

Eco Clean Nordic

19,50 lei

EcologicVegan

Descriere

Detergent pentru Bucatarie ecologic pe baza de zahar cu apa florala de melisa (roinita) si ulei esential de lamaie, un produs vegan 100% natural, biodegradabil. Ambalat in sticla cu atomizor, este destinat curateniei complete a bucatariei avand o excelenta capacitate de degresare.  Indeparteaza murdaria si petele de grasime de pe blaturile de lucru, aragaz si cuptor, chiuveta, faianta, lemn, vinilin, mobila, sticla si marmura. Formula concentrata cu ingrediente naturale, nu irita pielea si nu afecteaza mediul inconjurator. Mod de utilizare: se roteste atomizorul in pozitia "ON", se pulverizeaza direct pe suprafata de curatat si se sterge cu o carpa curata. La murdarii persistente se lasa sa actioneze 5 minute inainte de a sterge suprafata. Nu necesita clatire.

Ingrediente - Detergent pentru Bucatarie Lamaie:

<5% surfactanti anionici, <5% surfactanti non-ionici (derivati din zahar), <5%  surfactanti amfoterici, parfum (ulei esential de lamaie), apa, etanol, propilen glicol, citrat de sodiu, betaina, apa florala de melisa (roinita)*, alcool*, alcool, hidroxid de sodiu. *Ingrediente provenite din agricultura ecologica. 100% din totalul ingredientelor sunt de origine naturala.

Produs in Danemarca.

 

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Detergent pentru Bucatarie Lamaie Bio 750ml Eco Clean Nordic

Detergent pentru Bucatarie Lamaie Bio 750ml Eco Clean Nordic

Ambalat in sticla cu atomizor, este destinat curateniei complete a bucatariei avand o excelenta capacitate de degresare.  Indeparteaza murdaria si petele de grasime de pe blaturile de lucru, aragaz si cuptor, chiuveta, faianta, lemn, vinilin, mobila, sticla si marmura. Formula concentrata cu ingrediente naturale, nu irita pielea si nu afecteaza mediul inconjurator.

Da Nu