Detergent pentru Baie Grapefruit Bio 750ml Eco Clean Nordic

Acest produs nu mai face parte din oferta curenta

5708048043304

Produs nou

Eco Clean Nordic
Obtine o reducere. Detalii
EcologicVegan

Descriere

Detergent pentru Baie ecologic pe baza de zahar cu apa florala de melisa (roinita) si ulei esential de grapefruit, un produs vegan 100% natural, biodegradabil. Ambalat in sticla cu atomizor, este destinat curateniei complete a baii avand o excelenta capacitate de degresare.  Indeparteaza eficient depunerile de calcar si petele de sapun de pe chiuveta, vasul de toaleta, cada si cabina de dus, robinete, gresie, faianta. Formula concentrata cu ingrediente naturale, nu irita pielea si nu afecteaza mediul inconjurator. Mod de utilizare: se roteste atomizorul in pozitia "ON", se pulverizeaza direct pe suprafata de curatat si se sterge cu o carpa curata. La murdarii persistente se lasa sa actioneze 5 minute inainte de a sterge suprafata. Nu necesita clatire. Atentie: a nu se folosi pe suprafetele de marmura!

Ingrediente - Detergent pentru Baie Grapefruit:

<5% surfactanti anionici, <5%  surfactanti amfoterici, <5% surfactanti non-ionici (derivati din zahar), parfum (ulei esential de grapefruit), apa, acid citric, betaina, apa florala de melisa (roinita)*, alcool*, hidroxid de sodiu. *Ingrediente provenite din agricultura ecologica. 100% din totalul ingredientelor sunt de origine naturala.

Produs in Danemarca.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Sumar

4

(2 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (1)
 • 4
  (0)
 • 3
  (1)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Nota 
2020-05-26

EXCELENT

Cel mai eficient produs de curatare pe care l-am folosit,dupa multe alte produse la care se face reclama,am gasit in sfarsit un produs care curata bine fara efort vasul de toaleta cu minim de efort.Am pulverzat,am lasat sa actioneze 5 minute si depunerile de calcar sunt doar un vis urat.In plus are un miros placut de grapefruit si melisa si ingrediente de origine ecologica,delicat cu pielea.Recomand cu incredere.

   Nota 
   2020-04-24

   deterg.baie grapefruit

   Ma asteptam la mai multa eficienta, dar e un produs obisnuit, nu are proprietati iesite din comun.

     Comentariul tau

     Detergent pentru Baie Grapefruit Bio 750ml Eco Clean Nordic

     Detergent pentru Baie Grapefruit Bio 750ml Eco Clean Nordic

     Ambalat in sticla cu atomizor, este destinat curateniei complete a baii avand o excelenta capacitate de degresare.  Indeparteaza eficient depunerile de calcar si petele de sapun de pe chiuveta, vasul de toaleta, cada si cabina de dus, robinete, gresie, faianta. Formula concentrata cu ingrediente naturale, nu irita pielea si nu afecteaza mediul inconjurator.

     Da Nu