Detergent pentru Baie Grapefruit Bio 750ml Eco Clean Nordic

5708048043304

Produs nou

Eco Clean Nordic

18,00 lei

EcologicVegan

Descriere

Detergent pentru Baie ecologic pe baza de zahar cu apa florala de melisa (roinita) si ulei esential de grapefruit, un produs vegan 100% natural, biodegradabil. Ambalat in sticla cu atomizor, este destinat curateniei complete a baii avand o excelenta capacitate de degresare.  Indeparteaza eficient depunerile de calcar si petele de sapun de pe chiuveta, vasul de toaleta, cada si cabina de dus, robinete, gresie, faianta. Formula concentrata cu ingrediente naturale, nu irita pielea si nu afecteaza mediul inconjurator. Mod de utilizare: se roteste atomizorul in pozitia "ON", se pulverizeaza direct pe suprafata de curatat si se sterge cu o carpa curata. La murdarii persistente se lasa sa actioneze 5 minute inainte de a sterge suprafata. Nu necesita clatire. Atentie: a nu se folosi pe suprafetele de marmura!

Ingrediente - Detergent pentru Baie Grapefruit:

<5% surfactanti anionici, <5%  surfactanti amfoterici, <5% surfactanti non-ionici (derivati din zahar), parfum (ulei esential de grapefruit), apa, acid citric, betaina, apa florala de melisa (roinita)*, alcool*, hidroxid de sodiu. *Ingrediente provenite din agricultura ecologica. 100% din totalul ingredientelor sunt de origine naturala.

Produs in Danemarca.

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Detergent pentru Baie Grapefruit Bio 750ml Eco Clean Nordic

Detergent pentru Baie Grapefruit Bio 750ml Eco Clean Nordic

Ambalat in sticla cu atomizor, este destinat curateniei complete a baii avand o excelenta capacitate de degresare.  Indeparteaza eficient depunerile de calcar si petele de sapun de pe chiuveta, vasul de toaleta, cada si cabina de dus, robinete, gresie, faianta. Formula concentrata cu ingrediente naturale, nu irita pielea si nu afecteaza mediul inconjurator.

Da Nu