Pasta Curatat - Eco 500ml Sodasan

4019886000345

Produs nou

Sodasan

16,50 lei

In stoc

Ecologic

Descriere

Pasta (lapte) pentru curatarea profunda si eficienta a murdariei de pe suprafetele dure (plite ceramice si de inductie, email, ceramica, otel inoxidabil sau echipamente sanitare), fara coloranti sau conservanti. Este un produs vegan cu parfum natural dat de uleiuri esentiale, contine praf de marmura foarte fin ce permite curatarea blanda a suprafetelor fara sa lase zgarieturi, iar surfactantii din compozitie, produsi din zahar, amidon si ulei de cocos, dizolva grasimile foarte bine chiar si in apa dura.Sodasan finanteaza replantarea padurilor, in colaborare cu Prima-Klima, astfel incat compania lucreaza in sistem „carbon neutru” (emisiile de CO2 datorate companiei sunt absorbite de arborii plantati prin finantare proprie), iar pentru asigurarea necesarului de energie Sodasan are ca partener Greenpeace-Energy (cel mai mare furnizor national independent de energie electrica din Germania, ce urmareste asigurarea energiei doar din resurse ecologice, fara carbune si energie nucleara), astfel incat produsele Sodasan sunt obtinute fara utilizarea energiei nucleare.Ingrediente: >30% apa, faina de marmura, <5% alcool (etanol), surfactanti din zaharuri (tenside neionice), soda, xantan, ulei volatil ce contine limonen si citral, bicarbonat de sodiu. 100% din ingrediente sunt naturale. Produs certificat ecologic. Dozare: se aplica direct pe suprafata murdara sau se foloseste o carpa si la final se clateste bine.Nu se utilizeaza cu burete de sarma si nu se foloseste pe suprafete sintetice.Atentie: a nu se lasa la indemana copiilor. In cazul in care detergentul este inghitit, apelati un medic. Daca intra detergent in contact cu ochii, clatiti cu multa apa cateva minute. Daca detergentul intra in contact cu pielea, spalati bine cu apa si sapun.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

5

(1 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (1)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Nota 
2018-07-15

Foarte buna, am folosit-o pentru a curata rosrturile dintre gresie pe o suprafață cu trafic foarte mare.A curățat foarte rapid,fara înmuiere in prealabil.

   Comentariul tau

   Pasta Curatat - Eco 500ml Sodasan

   Pasta Curatat - Eco 500ml Sodasan

   Pasta pentru curatarea profunda si eficienta a murdariei de pe suprafetele dure plite ceramice si de inductie email ceramica otel inoxidabil sau echipamente sanitare fara coloranti sau conservanti

   Da Nu