Nuci De Spalat - Eco 250g Ecoera

6090000240272

Produs nou

Diversi producatori

Descriere

Nucile de sapun sunt fructele arborelui Sapindus Mukorossi numit si "arborele de sapun", care creste liber in Nepal si la poalele muntilor Himalaya. Coaja acestui fruct contine saponina naturala care in contact cu apa calda este eliberata in apa.
  • Este un detergent economic si ecologic. La spalarea pana la 60 grade Celsius nucile de spalat se pot folosi la 3 spalari diferite cu masina de spalat automata, deoarece saponina nu iese toata din coaja de la prima spalare. Folosind aceste nuci veti economisi banii pe care ii cheltuiati pe detergent!
  • Este un detergent ideal pentru rufele colorate, acestea isi vor pastra culorile vii si nu se vor mai decolora. De asemenea, nu veti mai vedea urme albe de detergent pe rufele negre.
  • Cu 250g de nuci de sapun veti spala aproximativ 52 incarcaturi de 5kg de rufe cu masina de spalat automata.
Pachetul contine 250g nuci de sapun si 1 pliculet din bumbac in care sa puneti nucile in masina de spalat. Recomandari
  • Rufele raman fara miros daca le spalati cu nuci de sapun (doar cu mirosul de "curat"), pentru parfum puteti adauga cateva picaturi de ulei esential pe saculetul din panza in care puneti nucile in masina de spalat sau adaugati 50ml de apa de lavanda in fierul de calcat pentru a face ca lenjeria si hainele sa miroasa divin. Mai mult, apa de lavanda protejeaza hainele impotriva moliilor, tintarilor, mustelor si a altor insecte.
  • Adaugati 1 lingura de bicarbonat de sodiu in compartimentul pentru detergent al masinii de spalat, atunci cand spalati rufe albe sau rufe colorate foarte murdare. In caz contrar rufele albe se pot ingalbeni.
Tara de provenienta: India.

Recenzii

Scrie o recenzie

Nuci De Spalat - Eco 250g Ecoera

Nuci De Spalat - Eco 250g Ecoera

Nucile de sapun sunt fructele arborelui Sapindus Mukorossi numit si arborele de sapun care creste liber in Nepal si la poalele muntilor Himalaya Coaja acestui fruct contine saponina naturala care in contact cu apa calda este eliberata in apa

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare