Detergent Lichid de Spalat Vase fara Parfum "Baby" 500ml Anandam

5999887544033

Produs nou

Anandam

19,00 lei

Ecologic

Descriere

Detergent lichid de spalat vase "Baby", fara alergeni si fara miros, cu ingrediente naturale si 0% alergeni. Se recomanda pentru pielea sensibila, uscata, cu exeme. Se clateste usor, se poate utiliza cu incredere la spalarea suzetelor si a biectelor bebelusului.

Ingrediente detergent lichid de spalat vase "Baby":

apa purificata, surfactant anionic de origine vegetala (sulfat de alcool gras de nuca de cocos) 1-5%, agent tensioactiv amfoter (surfactant de nuca de cocos) 1-3%, clorura de sodiu (sare), fenoxietanol (de origine vegetala).

Atentie: A nu se pastra la indemana copiilor. Provoaca iritarea ochilor. In cazul contactului cu ochii clatiti usor cu apa cateva minute, daca e cazul si este posibil indepartati lentilele de contact si continuati sa clatiti, iar daca iritatia ochilor nu dispare trebuie acordata asistanta medicala. In cazul consultarii medicale, tineti la indemana flaconul sau eticheta produsului.

Produs in: Ungaria.

Tara de provenienta: Ungaria.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Detergent Lichid de Spalat Vase fara Parfum "Baby" 500ml Anandam

Detergent Lichid de Spalat Vase fara Parfum "Baby" 500ml Anandam

Detergent de vase Baby fara alergeni si fara miros, cu ingrediente naturale si 0% alergeni. Se recomanda pentru pielea sensibila, uscata, cu exeme. Se clateste usor, se poate utiliza cu incredere la spalarea suzetelor si a biectelor bebelusului.

Da Nu