Detergent pentru Rufe Neutru Praf Bio 1.2kg Sonett

Acest produs nu mai este in stoc

4007547102200

Produs nou

Sonett
Obtine o reducere. Detalii

62,50 lei

EcologicVegan

Descriere

Detergent pentru rufe delicate `Color Sensitiv` sub forma de pudra fara miros, rapid si complet biodegradabil. Este foarte concentrat, realizat din materii prime vegetale si minerale fara enzime, fara produse de inginerie genetica sau nanotehnologie, fara produse petrochimice. Detergentul spala rapid si usor la 20 de grade Celsius articole colorate si fine din bumbac, in, fibre sintetice sau tesaturi mixte, in apa de orice duritate (nu este necesara adaugarea unui dedurizant). Ingrediente: Zeolite, Sodium Soap*, Sodium Citrate, Alkylpolyglucoside C8–C16 (Coco Glucoside), Sodium Carbonate, Sodium Silicate, Sodium Bicarbonate, Quillaja saponaria*. *ingredient cultivat ecologic.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Sumar

5

(1 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (1)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Nota 
2021-01-10

Recomand

Mai demult n-am avut treaba cu detergentii de la hypermarketuri, insa de o perioada destul de des m-am iritat, au iesit niste bubite rosii, mai mult pe burta si pe spate. Cineva mi-a zis sa incerc un detergent mai natural, fara parabeni, si asa am ajuns la Detergent pentru Rufe Neutru Praf de la Sonett. Folosesc de 1 luna si de atunci nu m-am iritat deloc. De cand am schimbat detergentul, nu mai folsesc nici balsam sintetic, am incercat uleiurile volatile cu otet si sunt foarte multumita.

   Comentariul tau

   Detergent pentru Rufe Neutru Praf Bio 1.2kg Sonett

   Detergent pentru Rufe Neutru Praf Bio 1.2kg Sonett

   Detergent pentru rufe delicate `Color Sensitiv` sub forma de pudra fara miros, rapid si complet biodegradabil. Este foarte concentrat, spala rapid si usor la 20 de grade Celsius articole colorate si fine din bumbac, in, fibre sintetice sau tesaturi mixte, in apa de orice duritate (nu este necesara adaugarea unui dedurizant).

   Da Nu