Detergent Lichid Sensitive - Eco 1.5l Sodasan

4019886015301

Produs nou

Sodasan

Acest produs nu mai face parte din oferta curenta

Descriere

Detergent lichid universal neparfumat „Color Sensitive” Sodasan, pe baza de uleiuri vegetale BIO de inalta calitate. Este recomandat pentru spalarea tuturor tipurilor de tesaturi, exceptandu-le pe cele delicate (matase, lana) si poate fi folosit la temperaturi de 30/60/95ºC.

Produs vegan 100% biodegradabil testat dermatologic, obtinut in urma unui proces de saponificare special la temperaturi scazute. Are la baza surfactanti vegetali repede si complet biodegradabili.

Sodasan finanteaza replantarea padurilor, in colaborare cu Prima-Klima, astfel incat compania lucreaza, fapt demonstrabil, in sistem „carbon neutru” (emisiile de CO2 datorate companiei sunt absorbite de arborii plantati prin finantare proprie), iar pentru asigurarea necesarului de energie Sodasan are ca partener Greenpeace-Energy (cel mai mare furnizor national independent de energie electrica din Germania, ce urmareste asigurarea energiei doar din resurse ecologice, fara carbune si energie nucleara), astfel incat produsele Sodasan sunt obtinute fara utilizarea energiei nucleare.INCI: > 30% apa, 5-15% sapun din ulei vegetal (tenside anionice), surfactanti din zaharuri (tenside neionice), citrat, soda, <5% alcool (etanol), glicerina. 100% din ingrediente sunt naturale, produsul fiind certificat ecologic.Dozare: pentru masini de spalat de 4-5kg si apa dulce/de duritate medie/dura:
 • rufe putin murdare 50/55/60ml;
 • rufe mediu murdare 55/75/110ml;
 • rufe foarte murdare 65/105/120ml.
In cazul rufelor deosebit de murdare se poate adauga inalbitor. Daca se foloseste apa de duritate medie sau mare se adauga detartrant, iar in cazul apei dulci se pune in masina doza minima de detergent.Atentie: a nu se lasa la indemana copiilor. In cazul in care detergentul este inghitit, apelati medicul. Daca intra detergent in contact cu ochii, clatiti cu multa apa cateva minute. Daca detergentul intra in contact cu pielea, spalati bine cu apa si sapun.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Detergent Lichid Sensitive - Eco 1.5l Sodasan

Detergent Lichid Sensitive - Eco 1.5l Sodasan

Detergent lichid universal neparfumat Color Sensitive Sodasan pe baza de uleiuri vegetale BIO de inalta calitate Este recomandat pentru spalarea tuturor tipurilor de tesaturi exceptandu le pe cele delicate matase lana si poate fi folosit la temperaturi de 306095C

Da Nu