Detergent Multiutil Portocale - Eco 500ml Sodasan

4019886001403

Produs nou

Sodasan

23,50 lei

In stoc

Ecologic

Descriere

Solutie pentru curatat universala Sodasan cu ulei esential de portocale. Este extrem de concentrata si eficienta, nu contine coloranti sau conservanti si este certificata Ecocert, ecologic si vegan.Curata eficient toate suprafetele netede din casa si lasa un parfum proaspat de portocale naturale. Actiunea de curatare a produsului se bazeaza pe combinatia dintre uleiul esential de portocale si surfactanti: uleiul de portocale dizolva grasimile, iar surfactantii ajuta la eliminarea completa a murdariei. Acestia din urma sunt de origine vegetala, rapid si complet biodegradabili si curata foarte bine si cu apa dura.Pentru asigurarea necesarului de energie Sodasan are ca partener Greenpeace-Energy (cel mai mare furnizor national independent de energie electrica din Germania, ce urmareste asigurarea energiei doar din resurse ecologice, fara carbune si energie nucleara), astfel incat produsele Sodasan sunt obtinute fara utilizarea energiei nucleare. In acelasi timp, productia este asigurata fara cresterea emisiilor de CO2 in atmosfera, Sodasan finantand replantarea padurilor in colaborare cu Prima-Klima.INCI: alkylpolyglucoside, d-glucopyranose, aqua, sodium laurylsulfate, parfum, alcohol, citrate, limonene, linalool, caramel.Alergeni: contine limonene.Valoare pH : 5,0-6,0.Mod de utilizare: pentru o curatare se recomanda in general o doza de 3ml (un jet) de detergent la 10 litri de apa, dar pentru suprafete mai murdare doza poate fi crescuta.Produsul fiind extrem de concentrat, dintr-o sticla de 500 ml de solutie de curatare se pot face 1650 litri de detergent.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

5

(1 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (1)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Nota 
2018-07-08

FOLOSESC ACEST DETERGENT UNIVERSAL DE CEVA TIMP SI IMI PLACE FOARTE MULT.ESTE SPORNIC,IMI AJUNGE CAM 6LUNI POATE SI MAI MULT.PROTEJEAZA PARCHETUL ,II DA UN LUCIU FRUMOS SI LASA UN PARFUM PLACUT IN CAMERA ,DE PORTOCALE.DEASEMENEA IMI PLACE SI LA FAIANTA SI GRESIE, PRECUM SI CUPTOR,ARAGAZ!!!!!!PROTEJEAZA MAINILE,MERITA INCERCAT!

   Comentariul tau

   Detergent Multiutil Portocale - Eco 500ml Sodasan

   Detergent Multiutil Portocale - Eco 500ml Sodasan

   Solutie pentru curatat universala Sodasan cu ulei esential de portocale Este extrem de concentrata si eficienta nu contine coloranti sau conservanti si este certificata Ecocert ecologic si vegan

   Da Nu