Detergent Lichid Vase Concentrat - Eco 1l Sodasan

4019886000208

Produs nou

Sodasan

23,00 lei

In stoc

Ecologic

Descriere

Detergent lichid de vase pentru spalare manuala „Lemon” Sodasan, pentru vase curate si stralucitoare. Curata vesela intr-un mod delicat, fiind recomandat si pentru obiecte foarte delicate (cristal, portelanuri cu margini aurite sau tacamuri de argint). Este un detergent de vase (bio, vegan) foarte economic, cu o putere exceptionala de dizolvare a grasimilor.

 • Contine doar surfactanti vegetali.
 • Nu lasa reziduuri de substante chimice pe vase.
 • Nu contine ingrediente petrochimice, coloranti sau conservanti.
 • Are un parfum proaspat dat de uleiul esential de lamaie.

Ingrediente/100ml: >30ml apa, 5-15 ml tenside neionice (surfactanti din zaharuri), tenside anionice (alcool sulfat din ulei de cocos), <5 ml sare evaporata, citrat, uleiuri esentiale naturale, limonen, citral. Suta la suta dintre ingrediente sunt naturale. Surfactantii din zaharuri continuti, produsi din zahar, amidon si ulei de cocos, prezinta cele mai bune calitati in ceea ce priveste biodegradabilitatea, dupa sapun si curata foarte bine si cu apa dura. Alergeni: contine limonen. Dozare: pentru spalare curenta se folosesc circa 4 ml (un jet) de detergent la 10 l de apa, doza putand fi crescuta pentru vase cu reziduuri dificil de indepartat, grase. Detergentul este extrem de economic, 1 l de detergent fiind suficient pentru 250 de spalari. CO2 Neutral Produsul este fabricat in sistem "carbon neutru" (emisiile de CO2 datorate companiei sunt absorbite de arborii plantati prin finantare proprie, in colaborare cu Prima-Klima), iar pentru asigurarea necesarului de energie Sodasan are ca partener Greenpeace-Energy (furnizor national independent de energie electrica din Germania, ce urmareste asigurarea energiei doar din resurse ecologice, fara carbune si energie nucleara), astfel incat produsele Sodasan sunt obtinute fara utilizarea energiei nucleare. Produs vegan ecologic suta la suta biodegradabil, certificat conform standardelor Ecocert de Ecocert Greenlife. Fabricat in Germania.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Detergent Lichid Vase Concentrat - Eco 1l Sodasan

Detergent Lichid Vase Concentrat - Eco 1l Sodasan

Detergent lichid de vase pentru spalare manuala Lemon Sodasan pentru vase curate si stralucitoare Curata vesela intr un mod delicat fiind recomandat si pentru obiecte foarte delicate cristal portelanuri cu margini aurite sau tacamuri de argint Este un detergent de vase bio vegan foarte economic cu o putere exceptionala de dizolvare a grasimilor

Da Nu