Detergent Lichid Spalari Delicate - Eco 500ml Sodasan

4019886000451

Produs nou

Sodasan

Acest produs nu mai face parte din oferta curenta

Ecologic

Descriere

Detergent Lichid Spalari Delicate Sodasan - detergent ecologic vegan pentru lana si tesaturi delicate, Sodasan. Este un produs nealcalin „Soapfree/ Fara sapunuri” obtinut suta la suta din ingrediente naturale, porivit pentru tesaturi din lana, matase, alpaca sau mohair, confectii cu puf si din gore-tex. Va rugam sa urmati instructiunile privind ingrijirea produselor mentionate pe etichetele lor.

 • Contine doar substante de curatare de origine vegetala.
 • Actioneaza usor si bland asupra fibrelor si a culorilor.
 • Are un parfum natural dat de uleiuri esentiale.
 • Este testat dermatologic, nu contine enzime, coloranti sau conservanti.
 • Este obtinut in sistem „CO2 Neural/Carbon Neutru”.
 • Valoare pH: 4,0-4,2.

Sapunurile sunt saruri alcaline obtinute in urma reactiei acizilor grasi cu hidroxidul de sodiu sau de potasiu. PH-ul lor alcalin este insa un factor de dezechilibru pentru piele, avand in vedere ca pH-ul fiziologic slab acid al pielii este o conditie prealabila pentru functia acesteia de bariera protectoare impotriva deshidratarii si a patrunderii in organism a agentilor nocivi si a factorilor patogeni. Spre deosebire de sapunurile alcaline traditionale, o serie de detergenti sintetici sau derivati naturali pot fi adusi la un pH identic cu cel al pielii, slab acid, produsele de curatare cu pH corespunzator celui al pielii fiind etichetate in general ca „soapfree/seifefreie/fara sapun”.

CO2 NeutralProdusul este fabricat printr-un proces special de saponificare la temperaturi scazute, in sistem "carbon neutru" (emisiile de CO2 datorate companiei sunt absorbite de arborii plantati prin finantare proprie, in colaborare cu Prima-Klima), iar pentru asigurarea necesarului de energie Sodasan are ca partener Greenpeace-Energy (furnizor national independent de energie electrica din Germania, ce urmareste asigurarea energiei doar din resurse ecologice, fara carbune si energie nucleara), astfel incat produsele Sodasan sunt obtinute fara utilizarea energiei nucleare.

Gore-tex, marca lansata pe piata in 1979, brevetata si produsa de compania americana `WL Gore and Associates`, este un material impermeabil alcatuit din 5 straturi succesive, la mijloc fiind o membrana de teflon microporoasa obtinuta prin laminare, protejata spre exterior de un strat impermeabil si la interior de o tesatura speciala. Este du Unicitatea acestui material este data de dimensiunile extrem de reduse ale porilor membranei de teflon, respectiv 0.2 micrometri in diametru, ce nu permit patrunderea picaturilor de apa (de 20 000 de ori mai mari) dar lasa sa treaca moleculele de gaz/aer (de 700 de ori mai mici) permitand astfel buna respiratie a pielii trupului. Pe langa impermeabilitate, confectiile din gore-tex asigura o foarte buna protectie si la vant si sunt foarte durabile.

Ingrediente/100 ml: apa – peste 30 ml, alcool sulfat din ulei de cocos – 5-15 ml, surfactanti din zaharuri, alcool (etanol) – sub 5 ml, sare evaporata, lecitina vegetala, citrat, uleiuri esentiale. *ingrediente din agricultura ecologica controlata.

INCI: Aqua, Sodium Laurylsulfate, Alkylpolyglucoside, Alcohol, Sodium Chloride, Lecithine, Citrate, Essential Oils, Limonene, Linalool.

Alergeni: contine limonen.

Dozare

 • Spalare manuala: 20 ml la 10 l de apa.
 • Masina de spalat (capacitate - 4-5 kg) indiferent de duritatea apei: 30 ml la o incarcare, pentru rufe foarte murdare doza putand fi crescuta la 40 ml.

Nu este necesara adaugarea de dedurizant pentru apa!

Produs in Germania.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Detergent Lichid Spalari Delicate - Eco 500ml Sodasan

Detergent Lichid Spalari Delicate - Eco 500ml Sodasan

Este un produs nealcalin Soapfree Fara sapunuri obtinut suta la suta din ingrediente naturale porivit pentru tesaturi din lana matase alpaca sau mohair confectii cu puf si din gore tex

Da Nu