Detergent Lichid Rufe Color-Albe - Eco 2l Sonett

4007547501829

Produs nou

Sonett

57,50 lei

In stoc - Livrare 1-3 zile lucratoare

Ecologic

Descriere

Detergent neutru (pH 8,5-9,5) neparfumat si necolorat, pentru spalat rufe albe si colorate din bumbac, lana, canepa si fibre sintetice (la 30-95 ºC). 100% biodegradabil, este obtinut din surfactanti pur vegetali, fara ingrediente petrochimice, arome, coloranti, conservanti, enzime, OMG sau agenti de chelatizare (de complexare).

In acest detergent lichid sapunul, surfactantii din zaharuri si alcoolul gras se completeaza reciproc, efectele lor fiind astfel mult intensificate. Saponificarea uleiului de rapita/floarea-soarelui are loc la temperaturi scazute folosindu-se o solutie de hidroxid de potasiu, iar surfactantii si alcoolul sunt obtinuti din ingredientelor vegetale (zahar, amidon si ulei de cocos).

Produsele de curatare Sonett au ingrediente biodinamice si ecologice ce curata eficient fara sa afecteze pielea sau mediul ambiant. Nu contin OMG, conservanti, coloranti, arome sau enzime sintetice, ingrediente pe baza de petrol sau alergeni, ingredientele parfumante limitandu-se la cateva uleiuri esentiale ecologice, naturale. Ingrediente: sapun din ulei de rapita/floarea-soarelui certificat ecologic 5-15%, surfactanti din zaharuri 5-15%, alcool sulfat din ulei de cocos 5-15%, alcool vegetal (etanol) 1-5%, ulei de ricin sulfatat <1%, apa structurata.Recomandari: detergentul neutru pentru rufe Sonett este recomandat in special persoanelor cu pielea sensibila si celor care prefera detergentii lichizi neparfumati.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Detergent Lichid Rufe Color-Albe - Eco 2l Sonett

Detergent Lichid Rufe Color-Albe - Eco 2l Sonett

Detergent neutru pH 85 95 neparfumat si necolorat pentru spalat rufe albe si colorate din bumbac lana canepa si amestec la 30 95 C 100 biodegradabil este obtinut din surfactanti pur vegetali fara ingrediente petrochimice arome coloranti conservanti enzime OMG sau agenti de chelatizare de complexare

Da Nu