Complex Inalbitor Pete 450g Sonett

4007547103924

Produs nou

Sonett

18,50 lei

Stoc Furnizor

Ecologic

Descriere

Complex pentru inalbire si indepartare a petelor de pe tesaturile albe sau colorate in culori rezistente care nu se decoloreaza la spalat. Produsul este 100% biodegradabil si poate albi rufele albe sau inviora culoarea celor ingalbenite sau gri.

Complexul inalbitor este realizat 100% din percarbonat de sodiu obtinut prin absorbtia apei oxigenate (peroxid de hidrogen) in carbonat de sodiu si nu contine inalbitori optici sau agenti de inalbire sintetici. Caldura activeaza descompunerea peroxidului de hidrogen (apa oxigenata) din percarbonatul de sodiu, rezultand apa, carbonat de sodiu si oxigen activ, Moleculele de oxigen actionaaza la randul lor si descompun si oxideaza petele, procesul fiind deosebit de eficient in cazul petelor „naturale”, ca cele de iarba, fructe, etc. Intregul proces se activeaza la temperatura de 50ºC dar, cand rufele sunt lasate la inmuiat peste noapte, se declanseaza incet la 30ºC. Produsele de curatare Sonett au ingrediente biodinamice si ecologice ce curata eficient fara sa afecteze pielea sau mediul ambiant. Toti surfactantii sunt de origine vegetala, 100% biodegradabili, fiind obtinuti din plante cultivate conform standardelor agriculturii biodinamice. Nu contin OMG, conservanti, coloranti, arome sau enzime sintetice, ingrediente pe baza de petrol sau alergeni, ingredientele parfumante limitandu-se la cateva uleiuri esentiale ecologice, naturale. Ingrediente: percarbonat de sodiu, carbonat de sodiu.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

5

(1 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (1)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Nota 
2018-07-21

FOLOSESC LA SPALAT RUFELE NUCILE DE SAPUN.FOLOSITE IN TIMP LA RUFELE ALBE LE CAM INGALBENESC,ASA CA FOLOSESC CU SUCCES PERCARBONATUL ,CARE INTRETINE CULOAREA ALBA!!!!

Comentariul tau

Complex Inalbitor Pete 450g Sonett

Complex Inalbitor Pete 450g Sonett

Complex pentru inalbire si indepartare a petelor de pe tesaturile albe sau colorate in culori rezistente care nu se decoloreaza la spalat Produsul este 100 biodegradabil si poate albi rufele albe sau inviora culoarea celor ingalbenite sau gri

Da Nu