Burete Lufa Buzunar - Pernita pentru Bucatarie - Minifari

Acest produs nu mai face parte din oferta curenta

5940028067003

Produs nou

Minifari
Obtine o reducere. Detalii

Descriere

Burete lufa pentru curatat suprafetele din bucatarie sau baie, comercializat de firma `MiniFari`. Buretele vegetal (lufa) este obtinut din interiorul fibros al fructelor unor specii de vita de vie tropicale si subtropicale din familia castravetelui (Cucurbitaceae), originare din Asia:

 • Luffa aegyptiaca/L. cylindrica, din care se obtine buretele comun vegetal, cu crusta exterioara neteda;

 • Luffa acutangula (ridge gourd/ l. cu muchii), ale carei fructe au crestele longitudinale proeminente;

 • Luffa operculata/l. salbatica/castravetele „burete” este cultivata si ca planta ornamentala de gradina sau apartament, are fructe maro inchis la maturitate, foarte fibroase, folosesite ca bureti naturali pentru intretinerea casei.

Lufa/Luffa denumeste de obicei fructul acestor specii, cultivat si consumat ca leguma in China si Vietnam, sucul lor fiind folosit si ca remediu pentru icter. Pentru consum fructele trebuiesc recoltate foarte devreme, la deplina maturitate ele devenind fibroase. Obtinere: buretii lufa sunt obtinuti prin eliminarea din fructele mature a tuturor componentelor in afara retelei fibroase, aceasta fiind utilizata si pentru a face palarii, pentru spalat si curatat masini si in anumite tipuri de filtre. Indicatii: sunt recomandati pentru indepartarea celulelor uscate, moarte, ale pielii, dar nu este sigur ca pot disloca intr-adevar celulita, asa cum anumite etichete sustin.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Burete Lufa Buzunar - Pernita pentru Bucatarie - Minifari

Burete Lufa Buzunar - Pernita pentru Bucatarie - Minifari

Burete lufa pentru curatat suprafetele din bucatarie sau baie, comercializat de firma `MiniFari`. Buretele vegetal (lufa) este obtinut din interiorul fibros al fructelor unor specii de vita de vie tropicale si subtropicale din familia castravetelui (Cucurbitaceae), originare din Asia.

Da Nu