Ulei Zmeura Seminte Bio 10ml Mayam

6424414015155

Produs nou

Mayam

16,00 lei

Acest produs nu mai este in stoc

Ecologic

Descriere

Uleiul din seminte de zmeura previne imbatranirea pielii, cicatrizant, antiiflamator, regenerant al pielii afectate de eczeme. Utilizat inclusiv in compozitii pentru protectia celulara inainte de expunerea la soare.Este un ulei bogat in vitamina E, carotenoide si in elemente benefice pentru pielea afectata de eczeme si mancarimi, ce previne imbatranirea pielii, restabileste tonusul pielii si-i confera un aspect radiant. Remarcat pentru proprietatile antiradicalare si antioxidante, este recomandat inclusiv in compozitiile care pregatesc pielea pentru bronzaj sau repara pielea afectata de soare.Cu toate ca oficial un FPS nu este determinat pentru acest ulei, este recunoscut si utilizat pentru capacitatea de a absorbi o parte din radiatiile UV isi aduce astfel aportul protector unei compozitii de protectie solara.Proprietati fizice: lichid clar, de culoare portocalie si vascozitate medie, cu miros caracteristic ierbos usor fructat.Actiuni: antioxidant, antirid, reparator, cicatrizant, calmant, restructurant, tonifiant, hranitor, protector UV, se absoarbe usor in piele.Utilizari cosmetice: compozitii de protectie solara, compozitii aplicate dupa soare, este folosit preventiv pentru riduri, creme si lotiuni antiage, eczeme, roseata, piele deteriorata, ingrijirea pielii sensibile, ingrijirea pielii afectate de soare.Mod de intrebuintare: este aplicat de obicei combinat cu alte uleiuri si ingrediente vegetale, in procent uzual de 5-20%:
  • ca ingredient in cremele si uleiurile faciale antiage;
  • ca ingredient in compozitiile pentru ingrijirea tenului matur;
  • ca ingredient in compozitiile pentru ingrijirea pielii delicate, sensibile;
  • ca ingredient in uleiuri, creme sau lotiuni de plaja;
  • inclus in compozitii pentru ingrijirea pielii afectate sau deteriorate;
  • ca ingredient in creme pentru conturul ochilor.
Combinatii recomandate:
  • alaturi de uleiul esential de musetel roman pentru pielea sensibila;
  • alaturi de ulei esential din lemn de trandafir pentru zona ochilor;
  • alaturi de uleiul de galbenele pentru efect reparator al pielii;
  • alaturi de uleiul de jojoba si uleiul esential de cistus pentru cicatrici de la acnee;
  • alaturi de uleiul de morcov si uleiul de susan pentru ulei de plaja;
  • alaturi de uleiul de catina intr-o baza vegetala pentru protectie celulara;
  • inclus in gel de aloe vera pentru actiune calmanta si revitalizanta.
Atentie!
  • Fiind un ulei sensibil la oxidare se pastreaza de preferinta sub 19°C, dupa deschidere la frigider, ferit de umezeala si lumina, in recipientul original si se recomanda utilizarea sa in termen de 6 luni de la deschidere.

Un adaos de 0,5% antioxidant vitamina E contribuie la pastrarea prospetimii. Acest ulei nu se va incalzi in cadrul prepararii emulsiilor, va fi suplimentat cu vitamina E in cazul in care se introduce in procesul de emulsificare dupa incalzirea fazei uleioase, conform retetei.

  • Nu este toxic extern, iritant sau sensibilizant.
  • Se foloseste în uz extern!

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

  • 5
    (0)
  • 4
    (0)
  • 3
    (0)
  • 2
    (0)
  • 1
    (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Ulei Zmeura Seminte Bio 10ml Mayam

Ulei Zmeura Seminte Bio 10ml Mayam

Ulei presat la rece din seminte de zmeura Robus idaeus Tara de provenienta Chile

Da Nu