Ulei Trandafir 50ml Mayam
search
  • Ulei Trandafir 50ml Mayam
  • Ulei Trandafir 50ml Mayam

Ulei Trandafir 50ml Mayam

6424414012628 Mayam

info Obtine o reducere. Detalii
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA CURENTA
Nota:
☆☆☆☆☆ ★★★★★
(0)
Modalitati de livrare:
  • Curier Rapid
  • Livrare Gratuita Brasov
  • Ridicare din magazin Brasov - Sfantu Ioan 4
Modalitati de plata:
  • Sistem ramburs
  • Transfer bancar
  • Prin card la curier
  • Prin card online

Descriere

Ulei obtinut prin macerarea petalelor de trandafir (Rosa centifolia) in ulei de susan, ulei regenerant, antirid si tonic cutanat, recomandat pentru ingrijirea tenului, masaje faciale sau ingredient in creme de fata. Uleiul de susan este un ulei nutritiv, regenerant, catifelant, bine absorbit in piele, elementele preluate din petalele de trandafiri, prin macerare, avand proprietati antirid, tonifiante si regenerante. Proptietati: antirid preventiv, antiimbatranire curativ, nutritiv, tonic cutanat, usor fermizant, regenerant, catifelant. Recomandari in cosmetica: pentru toate tipurile de ten, creme de zi sau de noapte, creme sau serumuri antirid, uleiuri nobile pentru ingrijirea tenului, compozitii pentru gat si decolteu, uleiuri pentru masaj facial. Utilizare in cosmetica:

  • se poate aplica pur pe piele in strat fin cu miscari circulare (ce favorizeaza penetrarea);
  • ingredient in creme, emulsii (adaugat la faza uleioasa);
  • ingredient in compozitii de ingrijire pentru aplicari zilnice pe fata, gat si decolteu;
  • ingredient in creme de zi sau de noapte;
  • ingredient in serumuri nobile pentru ten;
  • ca atare sau combinat cu alte uleiuti si active liposolubile pentru masaj facial.

Combinatii recomandate:

  • cu ulei de margarete si ulei dingermeni de grau, pentru un serum fermizant, tonic;
  • cu ulei de Rosa mosqueta si ulei esential din lemn de trandafir, pentru un ulei de frumusete (de noapte);
  • cu ulei de primula, borago si uleiesential de morcovi, pentru o compozitie regeneranta cu proprietati de intinerire;
  • cu ulei de vanilie si ulei esential de ylang-ylang, pentru un masaj afrodisiac si tonic general.

Atentie:

  • A nu se utiliza de catre persoanele alergice la susan.
  • Fiind un ulei rezistent la oxidare, se pastreaza in mediul ambiant, de preferinta sub 25°C, ferit de umezeala si lumina.
  • Produsul nu este iritant sau sensibilizant.
  • Se foloseste in uz extern!
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
☆☆☆☆☆ ★★★★★ (@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
A fost de ajutor? @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENTS_NB@ Scrie un comentariu

@COMMENT_TITLE@

@CUSTOMER_NAME@ @AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Raspunsuri @ANSWERS_NB@ A placut @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ Nu a placut @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Comentarii @COMMENTS_NB@
Raspunde Adauga un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @REPLIES_NB@ Reply
@TOTAL_USEFULNESS@
@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Adauga un comentariu @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @REPLIES_NB@
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Reply

@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Reply