Ulei Susan - Eco 100ml Mayam

6424414010068

Produs nou

Mayam

15,00 lei

In stoc

Ecologic

Descriere

Ulei ecologic obtinut din seminte de susan prin presare la rece si filtrare, Mayam, ulei polivalent ce intarzie procesul de imbatranire si absoarbe o parte din razele ultraviolete, fiind un ingredient de baza in cremele solare.Zona geografica de provenienta: India.Uleiul din seminte de susan presat la rece si nerafinat este o sursa excelenta de antioxidanti, de acizi grasi mononesaturati si polinesaturati, contine un procent remarcabil de fitosteroli, un complex de vitamine si glicoproteine, componente de baza ale stratului cornos. Se absoarbe bine, da o senzatie destul de uscata si este ne/slab-comedogenic. Nu este iritant sau sensibilizant.Comedogenitatea nu este masurabila si determinata stiintific. Un ulei considerat comedogen poate infunda temporar porii, dar nu genereaza obligatoriu cosuri, puncte negre sau acnee la orice persoana. Aplicarea, mai ales in stare pura, a unui ulei comedogen trebuie evitata de persoanele care au tendinte acneice, dar se poate folosi ca ingredient intr-o emulsie sau combinat cu alte ingrediente.Actiuni: restructurant si hidratant alpielii, intarzie procesul de imbatranire, absoarbe o parte din razele UV, previne efectele nocive ale expunerii indelungate sau improprii la soare, excelent emolient, regenerator antiage, antiinflamator, usor reglator de sebum, reduce vatamarea pielii datorita conditiilor meteo extreme, usor antireumatic, destresant, calmant, usor afrodisiac.Indicatii cosmetice:
  • intretinerea oricarui tip de piele, fiind potrivit inclusiv pentru tenuri grase si mixte;
  • piele uscata, descuamata;
  • ten matur, devitalizat;
  • preparate antirid curativ si antiage preventiv;
  • piele fragila, sensibila;
  • piele iritata, reactiva;
  • ingrijirea buzelor;
  • ameliorarea durerilor reumatismale si musculare, dureri de spate;
  • tratarea prin masaj a starilor de stres;
  • protectie solara, ingrijire si recuperare dupa expunere la soare.
Mod de utilizare:
  • se poate aplica pe piele ca atare, nediulat;
  • ca ingredient in compozitii cosmetice sau in emulsii la faza grasa;
  • creme, lotiuni pentru ingrijirea tenului;
  • ulei de masaj facial, impreuna cu alte ingrediente specifice;
  • lotiuni pentru ingrijirea pielii delicate;
  • unguente, balsam pentru piele uscata, descuamata;
  • ulei de masaj corporal;
  • baza pentru masaj ayurvedic;
  • creme, lotiuni si balsamuri de protectie solara;
  • preparate aplicate dupa expunerea la soare;
  • creme capilare cu protectie solara.
Sinergii:
  • cu ulei de monoi pentru un balsam capilar protector UV;
  • cu ulei de morcovi, zmeura si catina pentru un ulei de plaja;
  • cuulei de aloe vera sau galbenele si bisabolol pentru aplicatii dupa plaja;
  • cu ulei esential de lavanda si menta pentru masarea picioarelor obosite;
  • cu ulei esential de cimbru si cajeput pentru dureri reumatismale;
  • cu ulei esential de cedru si fenicul pentru masaje drenante, anticelulitice;
  • cu ulei de vanilie si ulei esential de ylang-ylang pentru un masaj afrodisiac;
  • cu squalane si ulei de trandafiri macerat pentru un masaj facial.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

  • 5
    (0)
  • 4
    (0)
  • 3
    (0)
  • 2
    (0)
  • 1
    (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Ulei Susan - Eco 100ml Mayam

Ulei Susan - Eco 100ml Mayam

Ulei ecologic obtinut din seminte de susan prin presare la rece si filtrare Mayam ulei polivalent ce intarzie procesul de imbatranire si absoarbe o parte din razele ultraviolete fiind un ingredient de baza in cremele solare

Da Nu