Ulei Santal Amyris 10ml Ellemental
search
  • Ulei Santal Amyris 10ml Ellemental
  • Ulei Santal Amyris 10ml Ellemental

Ulei Santal Amyris 10ml Ellemental

6424414011812 Ellemental
21,00 lei
Ultimele produse in stoc

info Obtine o reducere. Detalii
Nota:
☆☆☆☆☆ ★★★★★
(0)
Modalitati de livrare:
  • Curier Rapid
  • Livrare Gratuita Brasov
  • Ridicare din magazin Brasov - Sfantu Ioan 4
Modalitati de plata:
  • Sistem ramburs
  • Transfer bancar
  • Prin card la curier
  • Prin card online

Descriere

Ulei esential pur si natural de Amyris in gama "Ellemental" a firmei Elemental. Amyris balsamifera este arborele de santal de Haiti (numit si amiris sau santal rosu). Lemnul acestui arbore este atat de bogat in uleiuri incat este folosit ca o candela de locuitorii din Haiti, el arzand timp indelungat.

Uleiul esential de santal rosu este unul de grad cosmetic, nefractionat, nedenaturat si nediluat, cu un parfum balsamic lemnos cu aroma linistitoare, relaxanta, inaltatoare si incalzitoare. Este obtinut prin distilare cu aburi, este solubil in ulei si in alcool etilic, are efect circulator, relaxant si tonic general si este folosit in masaj, parfumerie, aromaterpie sau cosmetica, in cazuri de oboseala, epuizare, varice sau picioare grele si pentru generarea unei stari generale de bine.

Acest ulei nu trebuie confundat insa cu uleiul esential din lemn de santal. Aroma este apropiata celui din lemn de santal (Santalum album) insa are un pret mult mai accesibil.

Ingrediente:

ulei din scoarta de santal rosu (Amyris balsamifera) / Amyris balsamifera bark oil.

Constituienti de baza: valerianol, eudesmol, elemol.

Actiuni: decongestionant limfatic si venos, stimulator al circulatiei periferica, echilibrant, adaptogen si pozitivant, parfumant, folosit cu succes in stari de convalescenta, angoasa sau oboseala. Sustine relaxarea si meditatia, este un parfumant cu note de baza si fixator de parfum.

Mod de intrebuintare:

  • pentru compozitii cosmetice (creme, unturi, seruri, amestecuri de uleiuri), intr-un dozaj uzual recomandat de 0.5 - 3%:

  • diluat cu un ulei vegetal se aplica pe piele prin masaj;

  • adaugat la un preparat de baie dispersabil, se toarna in apa calda de baie;

  • ca ingredient pentru prepararea sapunurilor si articole de toaleta;

  • in difuzoare de aromaterapie, ca atare sau combinat cu alte uleiuri esentiale;

  • ingredient pentru prepararea parfumurilor (in special barbatesti) sau ca fixator pentru acestea.

Precautii: sarcina si alaptare, boli grave, copii si persoane in varsta.

Ca regula generala, in special pentru uleiurile esentiale inca neutilizate, se recomanda un test prealabil folosirii preparatelor ce contin uleiuri esentiale, efectuat in pliul cotului cu cel putin 24 de ore inainte de aplicare.

Tara de origine: Haiti.

Reteta – Parfum solid Oriental Soft

Ingrediente pentru 15 ml de produs:

Faza A:

Faza B:

Preparare

  1. Se topeste ceara de soia (faza A) pe baie de apa, intr-un vas termorezistent.

  2. Odata topita, ceara se indeparteaza de la caldura si se lasa sa se raceasca pana la temperatura camerei;

  3. In ceara de soia topita si racita la temperatura camerei, se adauga uleiurile volatile (faza B).

  4. Amestecul rezultat se toarna in recipientul pregatit anterior pentru acesta si se lasa sa se omogenizeze cel putin 24 de ore.

Parfumul solid se aplica pe piele de obicei la incheietura mainii si in zona gatului.



@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
☆☆☆☆☆ ★★★★★ (@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
A fost de ajutor? @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENTS_NB@ Scrie un comentariu

@COMMENT_TITLE@

@CUSTOMER_NAME@ @AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Raspunsuri @ANSWERS_NB@ A placut @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ Nu a placut @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Comentarii @COMMENTS_NB@
Raspunde Adauga un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @REPLIES_NB@ Reply
@TOTAL_USEFULNESS@
@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Adauga un comentariu @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @REPLIES_NB@
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Reply

@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Reply