Ulei Rosa Mosqeta Bio 50ml Mayam

6424414010051

Produs nou

Mayam

24,00 lei

In stoc

Ecologic

Descriere

Ulei presat la rece din seminte de Rosa mosqueta, soi de maces ce creste in Anzi, Chile si Brazilia, recunoscut pe scara larga datorita capacitatii sale de ameliorare si vindecare a cicatricilor de diverse cauze (de la acnee pana la operatii chirurgicale), aplicat continuu stimuland procesul natural de regenerare a pielii.Uleiul de Rosa mosqueta are o absorbtie lenta, lasa o senzatie grasa la aplicare si este moderat-comedogenic.Comedogenitatea nu este masurabila si determinata stiintific. Un ulei considerat comedogen poate infunda temporar porii, dar nu genereaza obligatoriu cosuri, puncte negre sau acnee la orice persoana. Aplicarea, mai ales in stare pura, a unui ulei comedogen trebuie evitata de persoanele care au tendinte acneice, dar se poate folosi ca ingredient intr-o emulsie sau combinat cu alte ingrediente.Compozitie chimica/lot BE 44344: 54.05% acid linoleic, 32% acid linolenic, 14.97% acid oleic, 3.75% acid palmintic, 1.98% acid stearic, 0.85% acid arachidic, carotenoide (beta-caroten, tretinoin), tanini, polifenoli, fitosteroli, scualen.Proprietati: este puternic regenerant, bun cicatrizant, stimulant al productiei de colagen si elastina, antirid, antiimbatranire, antioxidant, emolient, mentine elasticitatea pielii, este fermizant, ajuta la vindecarea ranilor, stimuleaza refacerea epidermei, atenueaza petele pigmentare, este protector al barierei hidro-lipidice a pielii, reduce semnele datorate razelor ultraviolete (photoaging/fotoimbatranire).Recomandari in cosmetica:
  • potrivit pentru orice tip de ten fara probleme deosebite;
  • piele matura, devitalizata;
  • piele lipsita de elasticitate;
  • ten lipsit de tonus;
  • ten afectat de semne ale fotoimbatranirii;
  • ten ridat, riduri de expresie;
  • cuperoza;
  • prevenirea si ameliorarea vergeturilor;
  • ameliorarea cicatricilor inestetice mai vechi sau mai noi;
  • ameliorarrea pigmentarilor ramase in urma cicatriciloe;
  • piele afectata de eczeme, psoriazis;
  • probleme datorate expunerii exagerate la soare.
Utilizare in cosmetica:
  • se poate aplica direct pe piele, ca atare, nediluat, dar se recomanda utilizarea sa ca ingredient in procent de 5-30%;
  • creme de zi si de noapte pentru orice tip de ten, mai putin cel cu tendinte acneice;
  • serumuri de intinerire pentru ten matur;
  • creme si lotiuni antirid;
  • creme de noapte regenerante, hranitoare;
  • creme si unguente pentru cuperoza;
  • creme, lotiuni pentru ingrijirea pielii uscate, devitalizate;
  • creme, balsam sau lotiuni pentru regenerarea pielii afectate de eczeme, psoriazis;
  • uleiuri de masaj, creme sau unguente pentru prevenirea ori tratarea vergeturilor;
  • creme sau uleiuri pentru pielea expusa in exces la soare;
  • creme sau uleiuri reparatoare si calmante, aplicate dupa ras sau epilare;
  • creme, balsam pentru cicatrici mai vechi sau mai noi, dupa operatii chirurgicale, rani, dupa acnee sau varicela.
Sinergii:
  • cu ulei de primula serii, smochin, coenzima Q 10 si ulei esential de lemn de trandafir, pentru efectul antirid;
  • cu ulei de borago, canepa si rodie, pentru efectul regenerant;
  • cu ulei de tamanu, catina, ulei esential de salvie si lavanda, pentru eczeme, dermatite;
  • cu ulei de argan, unt de mango si ulei esential de mandarina, pentru vergeturi;
  • cu unt de shea, ulei esential de rozmarin, cistus si salvie, pentru cicatrici;
  • cu ulei de aloe vera, borago si galbenele, dupa expunerea la soare;
  • cu squalane, ulei de caise si ulei esential de morcov, pentru masaje faciale.
Atentie:
  • fiind un ulei sensibil la oxidare se pastreaza de preferinţa sub 19

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

  • 5
    (0)
  • 4
    (0)
  • 3
    (0)
  • 2
    (0)
  • 1
    (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Ulei Rosa Mosqeta Bio 50ml Mayam

Ulei Rosa Mosqeta Bio 50ml Mayam

Ulei presat la rece din seminte de Rosa mosqueta soi de maces ce creste in Anzi Chile si Brazilia recunoscut pe scara larga datorita capacitatii sale de ameliorare si vindecare a cicatricilor de diverse cauze

Da Nu