Ulei Ricin Organic 100ml Mayam

6424414010075

Produs nou

Mayam

Acest produs nu mai face parte din oferta curenta

Ecologic

Descriere

Ricinul este o planta anuala ornamentala raspandita in zonele tropicale dar si cele cu climat temperat. In zonele tropicale creste pana la 10 m inaltime, are tulpina de culoare verde sau rosie, florile de un rosu intens, iar fructul este o capsula ce contine 3 seminte bogate in ulei.Uleiul de ricin, cunoscut si sub denumirea de ulei de castor, este un ulei dens, vascos si bogat in acizi grasi. Uleiul de ricin este un ulei renumit pentru proprietatile de regenerare si fortificare a parului, genelor si sprancenelor. Asigura unghii mai rezistente, hraneste si hidrateaza tegumentele. Favorizeaza cresterea parului. Datorita texturii sale originale, este si o baza ideala de dispersie pentru pigmenti in produsele de machiaj.Produs cosmetic natural si organic certificat de Ecocert Greenlife in concordanta cu standardul Ecocert.Caracteristici:
  • lichid clar, culoare galbuie, vascozitate ridicata, miros fin characteristic
  • gravitate specifica* - 0,962
  • indice refractive* - 1,479
  • valoare acid* - 0,2
  • valoare iodine* - 85,1
  • rotatie optica* - 4,0
* = conform buletinului de analiza pentru LOT: VE4212Compozitie chimica*: acid ricinoleic 88,3%, acid linoleic 4,4%, acid oleic 3,6%, acid stearic 1,3%, acid palmitic 1,1%.* = conform buletinului de analiza pentru LOT: VE4212Actiuni: fortifiant pentru par, gene, unghii, promoveaza cresterea parului, emolient si calmant, umectant, purifiant, dispersant pentru machiaj mineral, reduce petele si pigmentatiile pielii.Utilizari cosmetice: se recomanda pentru tratarea parului casat, slab sau devitalizat, pentru stimularea cresterii parului, in caz de cadere a parului, probleme ale unghiilor, pentru intretinerea genelor, pete de ficat, piele deteriorata, piele intarita si bataturi.Mod de intrebuintare: se utilizeaza aplicat ca atare, nediluat pe piele, par, unghii, gene sau ca ingredient in compozitii cosmetice:
  • ca ingredient in unguente pentru piele crapata, deteriorata
  • inclus in masti de ten pentru prevenirea pigmentatiei in sarcina
  • ca baza pentru dispersarea pigmentilor in machiaj: mascara, rujuri, farduri onctuoase
  • ca baza pentru balsam de buze
  • ca ingredient in balsam pentru maini uscate sau cu pielea crapata
  • ca ingredient in prepararea sampoanelor si mastilor capilare
  • ca ingredient in demachiante inclusiv pentru ochi
  • ca baza uleioasa pentru blenduri de alopecie
  • ca baza uleioasa pentru uleiuri de masaj al scalpului
Combinatii recomandate:
  • cu apa de albastrele pentru formularea unui demachiant bifazic pentru ochi
  • cu ulei de crin alb si ulei esential de morcov pentru prevenirea sau tratarea petelor pigmentare
  • cu ulei de cocos si ulei esential de cedru pentru masca de par
  • cu ulei de jojoba si ulei esential de geraniu sau ylang-ylang pentru aplicare pe parul uscat
  • cu ulei esential de tea tree, palmarosa, rozmarin sau dafin pentru masaj capilar antimatreata
  • cu ulei esential de lamaie verde pentru ingrijirea unghiilor
Atentie:
  • fiind un ulei rezistent la oxidare, se pastreaza in mediul ambiant, de preferinta sub 25°C, ferit de umezeala si lumina, in recipientul original (se poate pastra la frigier);
  • nu este toxic extern, iritant sau sensibilizant;
  • se foloseste in uz extern!

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

  • 5
    (0)
  • 4
    (0)
  • 3
    (0)
  • 2
    (0)
  • 1
    (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Ulei Ricin Organic 100ml Mayam

Ulei Ricin Organic 100ml Mayam

Ulei presat la rece din seminte de ricin Ricinus com Tara de provenienta India

Da Nu