Ulei de Ricin cu Vitamina A 100ml Tis Farmaceutic

6422068006628

Produs nou

Tis Farmaceutic

10,00 lei

Descriere

In gama de produse `Q4U` Tis Farmaceutic, va oferim uleiul de ricin imbogatit cu provitamina A din extractul uleios de morcov. Produsul are efecte regenerante, nutritive si emoliente si este indicat pentru piele uscata, unghii cu tendinta de rupere si de exfoliere si par tern, devitalizat si casant. Extractul uleios de morcov potenteaza efectul produsului, conferindu-i si proprietati antioxidante datorita carotenoidelor continute (in special betacaroten).

Stiati ca?

Membrii tribului Bodo din Bodoland (Assam, India) folosesc frunzele de ricin la hranirea si cresterea larvelor viermilor de matase Antheraea assamensis (muga) si Psilosamia ricini (eri sau endi), ca in final sa obtina renumita matase.

Ingrediente active:

ulei de ricin, extract uleios din morcov, vitamina A.

Mod de utilizare:

 • pentru ingrijirea pielii: se aplica cateva picaturi pe tegument si se maseaza usor pana se absoarbe complet;

 • pentru ingijirea unghiilor: se aplica o picatura de produs pe toata suprafata unghiei (inclusiv la baza acesteia) si se lasa sa stea in contact minim 15 minute;

 • pantru ingrijirea parului: se aplica o cantitate suficienta de produs pentru a asigura patrunderea acestuia la radacina si intinderea sa pe toata lungimea firului de par, se maseaza usor si se lasa in contact minim 15 minute, dupa care se spala parul in mod obisnuit.

  

Pentru mai multe informatii, va invitam pe blog:

Tratamente si remedii naturiste pentru vergeturi

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Ulei de Ricin cu Vitamina A 100ml Tis Farmaceutic

Ulei de Ricin cu Vitamina A 100ml Tis Farmaceutic

Ulei de ricin imbogatit cu provitamina A din extractul uleios de morcov. cu efecte regenerante, nutritive si emoliente. Este indicat pentru piele uscata, unghii cu tendinta de rupere si de exfoliere si par tern, devitalizat si casant. Extractul uleios de morcov potenteaza efectul produsului, conferindu-i si proprietati antioxidante datorita carotenoidelor continute (in special betacaroten).

Da Nu