Ulei Caise Virgin 100ml Mayam

6424414015056

Produs nou

Mayam

16,00 lei

In stoc

Descriere

Ulei presat la rece din samburi da caise coapte (Prunus armeniaca), penetrant si usor, iluminant si catifelant, potrivit pentru orice tip de piele. Este reprezinta o buna baza pentru masaj facial, pentru purtarea adanca in piele a principiilor active.Zona geografica de provenienta: Spania.Uleiul extras din samburi de caise are consistenta usoara, este similar cu uleiul de migdale ca proprietati, dar mai penetrant si este un ingredient universal ideal a fi inclus in cele mai multe tipuri de produse cosmetice. Nu lasa urme grase, este bine absorbit de piele, nu lasa tenul lucios.Caracteristici:
  • lichid clar galbui, vascozitate redusa, miros usor caracteristic;
  • pe piele: absorbtie rapida, senzatie uscata, slab/non-comedogenic.
Comedogenicitatea nu este masurabila si determinata stiintific. Un ulei considerat comedogen poate infunda temporar porii dar nu genereaza obligatoriu cosuri, puncte negre, acnee la orice persoana. Aplicarea mai ales in stare pura unui ulei comedogen trebuie evitata de persoanele care au piele cu tendinte acneice, dar se paote folosi ca ingredient intr-o emulsie sau combinat cu alte ingrediente.Specificatii tehnice LOT VE4338:
  • gravitate specifica: 0,917
  • indice de refractie: 1,472
  • valoare acid: 2,60
  • valoare iodine: 107
  • indice de saponificare: 191
  • acid oleic: 62,97%
  • acid linoleic: 29,69%
  • acid palmitic: 4,92%
  • acid stearic: 1,18%
  • acid palmitoleic: 0,73%
  • acid heptadecic: 0,13%
Alte elemente constituente: carotenoide, tocoferoli, fitosteroli (beta-sistosterol).Proprietati: regenerator, revitalizant, hidratant, hranitor, intarzie efectele imbatranirii cutanate, delicat, reduce discomfortul pielii uscate, iluminator si satinant, protector impotriva deshidratarii, usor antiinflamator, amelioreaza mancarimile si roseata, consolideaza filmul hidrolipidic.Recomandari in cosmetica:
  • toate tipurile de ten in special cel tern, obosit
  • pielea lipsita de tinicitate
  • piele sensibila, usor iritata
  • piele lipsita de stralucire si vitalitate
  • masaj facial
  • demachiere
  • ingrijirea gatului si decolteului
  • ingrijirea zonei ochilor
Utilizari cosmetice:
  • aplicat pe piele ca atare, nediluat
  • ca ingredient in tot felul de creme de zi si lotiuni pentru ten
  • ca ingredient inclus in compozitii cosmetice pentru uleiuri faciale, masaj facial
  • ca ingredient in prepararea uleiurilor de masaje corporale impreuna cu alte ingrediente specifice
  • nediluat sau ca ingredient in compozitii pentru ingrijirea gatului si decolteului
  • ca ingredient in uleiuri inainte si dupa bronzare
  • ca ingredient in serumuri sau creme pentru contur de ochi
Sinergii:
  • combinat cu ulei de jojoba si ulei esential de rozmarin si fenicul pentru tenuri grase
  • combinat cu ulei de canepa, macadamia si palmarosa pentru tenuri mixte sau normale
  • combinat cu ulei de rosa mosqueta, borago si smochin pentru tenuri uscate, deshidratate
  • combinat cu ulei de morcovi si galbenele pentru pregatirea pielii la expunerea solara
  • combinat cu unt de cacao sau unt de shea pentru ingrijirea pielii foarte uscate
  • alaturi de uleiul de avocado pentru ingrijirea zonei ochilor
  • cu squalane si ulei de margarete pentru masaj facial
  • cu ulei de crin si primula serii pentru iluminarea tenului, eventual cu acizi de fructe (intr-o lotiune)
Atentie:
  • fiind un ulei rezistent la oxidare, se pastreaza in mediul ambiant, de preferinta sub 25 grade

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

  • 5
    (0)
  • 4
    (0)
  • 3
    (0)
  • 2
    (0)
  • 1
    (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Ulei Caise Virgin 100ml Mayam

Ulei Caise Virgin 100ml Mayam

Ulei presat la rece din samburi da caise coapte Prunus armeniaca penetrant si usor iluminant si catifelant potrivit pentru orice tip de piele

Da Nu