Trilavanda 50ml Hofigal

5943073000070

Produs nou

Hofigal

12,50 lei

In stoc

Descriere

TRILAVANDA 50ml HOFIGAL

Lotiune dupa ras cu echinacea, traista ciobanului si lavanda

Descriere:

Insumand efectele benefice asupra tesutului cutanat date de multitudinea principiilor bioactive din formula produsului, Trilavanda reprezinta un nou produs dermato-cosmetic pentru intretinerea tenului, intarzierea procesului de imbatranire si ridare, pentru indepartarea efectelor de disconfort care apar dupa ras sau in contact cu agentii alergenici si iritanti din mediu.

Compozitie:

Produsul insumeaza calitatile numeroaselor principii bioactive care se gasesc in cele trei extracte fitoterapice pe care le contine: tinctura de echinacea, tinctura de traista ciobanului si uleiul esential de lavanda.

Tinctura de echinacea contine o varietate mare de polizaharide cu important rol nutritiv si biostimulator, vitamine, ulei esential, flavonoizi. Ansamblul de compusi care actioneaza sinergic, confera tincturii o remarcabila actiune antiinflamatoare, antiseptica, dermo-regeneratoare prin efectul sau imunostimulator, emolienta si de infrumusetare a pielii.

Tinctura de traista ciobanului are ca principali componenti vitamine si substante tanante, cu multiple efecte nutritive si biostimulatoare asupra pielii. Sinergismul acestora determina o buna actiune vasoconstrictoare, hemostatica, astringenta si cicatrizanta, antiedematoasa si antiinflamatoare, anticuperozica, antiseboreica si de crestere a troficitatii pielii.

Uleiul esential de lavanda este utilizat in acest caz pentru proprietatile sale puternic antiseptice, revulsive, cicatrizante si reepitelizante, antiedematoase, precum si antiseboreice si placut mirositoare.

Mod de intrebuintare:

Produsul poate fi utilizat, datorita activitatii sale antiacneice pronuntate, mai ales de catre tineri sau pentru curatarea fetei inainte de culcare, inducand un somn usor si relaxant.

Se aplica pe fata prin masaj usor.

Prezentare:

Flacon cu 50 ml de produs.

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Trilavanda 50ml Hofigal

Trilavanda 50ml Hofigal

TRILAVANDA 50ml HOFIGALLotiune dupa ras cu echinacea traista ciobanului si lavanda

Da Nu