Vitamina A 30000UI 10ml Pharapharm

6421971001966

Produs nou

Parapharm
Obtine o reducere. Detalii

12,00 lei

Descriere

Vitamina A 30000 UI/ml de la Parapharm, supliment alimentar ce sustine sanatatea pielii, a mucoaselor si a vederii, metabolismul normal al fierului, buna functionare a sistemului imunitar si procesul de diferentiere celulara. Doza zilnica recomandata, 3 picaturi, contine 3000mcg vitamina A (375% Valori Nutritionale de Referinta).

 

Provitaminele sunt substante inerte (fara actiune biologica), inactive, care se transforma ulterior in organism in vitamine, fiind precursori ai acestora. Cea mai cunoscuta provitamina este carotenul / provitamina A, precursor al vitaminei A.

 

Vitamina A este un grup de compusi organici lipofili, nesaturati, ce include retinolul, retinalul si unele carotenoide care actioneaza ca provitamine A (beta-carotenul). Aceste vitamine sunt importante pentru cresterea si dezvoltarea organismului, sustin sistemul imunitar si vederea. Pentru retina ochiului sunt importante mai ales sub forma de retinal, care se combina cu proteina opsina si formeaza rodopsina, molecula responsabila de absorbtia luminii. Ca acid retinoic, vitamina A sustine cresterea tesuturilor epiteliale si a altor tipuri de celule.

 

Mod de administrare: 3 picaturi pe zi (0.15 ml), de preferinta in timpul sau dupa masa.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Vitamina A 30000UI 10ml Pharapharm

Vitamina A 30000UI 10ml Pharapharm

Vitamina A 30000 UI/ml, supliment alimentar ce sustine sanatatea pielii, a mucoaselor si a vederii, metabolismul normal al fierului, buna functionare a sistemului imunitar si procesul de diferentiere celulara.

Da Nu