Ulei de Rodie Mayam Bio 10ml Mayam

In stoc - Livrare 1-3 zile lucratoare

Ultimele bucati in stoc!

6424414011263

Produs nou

Mayam

13,00 lei

Ecologic

Descriere

Uleiul extras din seminte (samburi) de rodie este bogat in substante antioxidante, polifenoli, fitosteroli si vitamine. Contine elemente ce se regasesc foarte rar in uleiurile vegetale utilizate in cosmetica, anume acidul punicic (>60%), acidul galic, acidul elagic si izomerii CLnA (>15%). Ingrediente: extract din seminte de rodie* (Punica granatum), extract din frunze de rozmarin* (Rosmarnus officinalis). *ingredient din agricultura ecologica. Actiuni: antioxidant forte, antiradicalar, antirid, anti-age (anti-imbatranire), regenerator, restructurant, emolient, elasticizant. Recomandari: este potrivit oricarui tip de ten folosit pentru ingrijirea pielii mature, ridate sau imbatranite, regenerarea pielii afectate de factori externi (expunerea la soare, arsuri usoare, poluare), calmarea si repararea pielii afectate de iritatii, roseata, crapaturi sau dupa epilare, ingrijirea pielii sensibile, reactive. Dozaj: se poate folosi amestecat cu alte uleiuri vegetale sau ca ingredient in compozitii cosmetice (dozaj indicativ 1 - 10 la suta) (preparate emulsionate (se incorporeaza la rece), creme si seruri faciale sau de ingrijire a zonei ochilor, creme si balsamuri specifice pentru pielea deteriorata.

Va recomandam produsul Ulei de Rodie Mayam Bio 10ml Mayam!

Produs in Germania. Tara de provenienta: Turcia/Israel.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

  • 5
    (0)
  • 4
    (0)
  • 3
    (0)
  • 2
    (0)
  • 1
    (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Ulei de Rodie Mayam Bio 10ml Mayam

Ulei de Rodie Mayam Bio 10ml Mayam

Uleiul extras din seminte (samburi) de rodie este bogat in substante antioxidante, polifenoli, fitosteroli si vitamine. Contine elemente ce se regasesc foarte rar in uleiurile vegetale utilizate in cosmetica, anume acidul punicic (>60%), acidul galic, acidul elagic si izomerii CLnA (>15%).

Da Nu