Ulei Crin Alb 50ml Mayam

6424414014653

Produs nou

Mayam

23,50 lei

In stoc - Livrare 1-3 zile lucratoare

Ultimele bucati in stoc!

Descriere

Simbol al puritatii, floarea de crin e considerata nobila si simbolizeaza regalitatea. Originar din Perisa (Iranul de azi), crinul face parte din familia liliaceelor, cultivat azi in special in regiunea mediteraneana. Este o planta perena cu flori mari, parfumate, pozitionate in varful unei tulpini lungi. Sunt peste 100 de specii de crin, raspanditi in intreaga lume si clasificati dupa forma si felul in care florile lor sunt dispuse fata de axul inflorescentei. Specia Lilium Candidum are 6 petale si 6 stamine, petalele sunt albe si au o coloratura galben-bruna.Florile de crin sunt utilizate din vechi timpuri pentru a conferi frumusete pielii, prin macerare in ulei sau alcool.Caracteristici:
  • lichid uleios limpede, culoare galbuie, miros slab characteristic;
  • densitate la 20°C 0.919;
  • indice acid (mgKOH/g) – 0.27.

Compozitie chimica: acid linoleic (omega 6), acid oleic (omega 9), acid palmitic, acid stearic, fitosteroli, etioline.

Actiuni: ilumineaza pielea şi previne apariţia petelor, atenueaza petele de ficat şi de roşeaţa, previne craparea pielii, este hidratant şi calmant al pielii, calmeaza zonele afectate de soare, amelioreaza roşeaţa de la iritaţii, este uşor cicatrizant.

Utilizari cosmetice: piele pigmentata, piele afectata de pete de batraneţe, piele iritata, piele crapata, piele fragila şi sensibila, ingrijirea mainilor, vergeturi – preventive.

Mod de intrebuintare:

  • se utilizeaza pur sau ca ingredient in compoziţii de ingrijire pentru aplicari zilnice pe faţa, gat şi decolteu;
  • inclus in compoziţii impreuna cu alte ingrediente specifice alese dupa tipul pielii;
  • ca ingredient pentru prepararea cremelor de zi sau de noapte;
  • ca ingredient in compoziţii uleioase de ingrijire;
  • ca ingredient in compoziţii calmante, liniştitoare;
  • ca ingredient in prepararea cremelor antipigmentare.
Atentie:
  • fiind un ulei rezistent la oxidare, se pastreaza in mediul ambiant, de preferinţa sub 25°C, ferit de umezeala şi lumina, in recipientul original - se poate pastra la frigier;
  • nu este toxic, iritant sau sensibilizant;
  • se foloseste in uz extern;
  • indice peroxid (meqO2/kg) – 3.5;
  • indice de refracţie la 20°C 1.473.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

  • 5
    (0)
  • 4
    (0)
  • 3
    (0)
  • 2
    (0)
  • 1
    (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Ulei Crin Alb 50ml Mayam

Ulei Crin Alb 50ml Mayam

Macerat vegetal din flori de crin de crin alb Lilium candidum in ulei de floarea soarelui rafinat Tara de provenienta Franta

Da Nu