Sapun Solid Neutru Vegetal - Eco 100g Sonett

4007547202115

Produs nou

Sonett

6,50 lei

In stoc

Ecologic

Descriere

Sapun solid  pentru uz universal, spalare intensa si de durata. Contine uleiuri pure BIO de palmier si cocos, este bland si economic si 100% biodegradabil, fara coloranti, fara arome sau agenti de umplere.

Produsele de curatare Sonett au ingrediente biodinamice si ecologice ce curata eficient fara sa afecteze pielea sau mediul ambiant. Toti surfactantii sunt de origine vegetala, 100% biodegradabili, fiind obtinuti din plante cultivate conform standardelor agriculturii biodinamice. Nu contin OMG, conservanti, coloranti, arome sau enzime sintetice, ingrediente pe baza de petrol sau alergeni, ingredientele parfumante limitandu-se la cateva uleiuri esentiale ecologice, naturale. Ingrediente (INCI): palmat de sodiu*, cocoat de sodiu*, apa, glicerina*, clorura de sodiu, tiosulfat de sodiu. * certificat ecologic.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Sapun Solid Neutru Vegetal - Eco 100g Sonett

Sapun Solid Neutru Vegetal - Eco 100g Sonett

Sapun pentru uz universal spalare intensa si de durata Contine uleiuri pure BIO de palmier si cocos este bland si economic si 100 biodegradabil fara coloranti fara arome sau agenti de umplere

Da Nu