Sampon-Gel Dus Micovit - 200ml Farmaderbe

8058456780511

Produs nou

Farmaderbe

Descriere

Sampon-Gel Dus `Micovit` Farmaderbe – formula eco-dermo compatibila, purificatoare si reechilibranta, pentru igiena pielii si a parului. Ideal pentru sali de sport, saune si piscine, reface pielea si scalpul si in caz de mancarime, dermatita si probleme ale scalpului precum matreata, seboreea si paduchii, efectele sale benefice fiind resimtite imediat.

Uleiul din frunze de arbore de ceai (Melaleuca alternifolia) este folosit de aborigeni de acum mai bine de 1000 de ani ca `prim ajutor natural`. Din uleiurile esentiale obtinute din trei specii diferite din genul Melaleuca, Farmaderbe a realizat un complex sinergic original numit `Tea Trix` (marca inregistrata de Farmaderbe SRL), complex ce sustine actiunea dermo-purificatoare a produselor, largindu-le spectrul de actiune si eficienta in aceasta directie si sta la baza gamei de produse `Micovit` Farmaderbe.

Ingrediente active: amestec de uleiuri esentiale `Tea Trix` (Melaleuca alternifolia, cajeput, niaouly) – 0.8%, extracte de: melisa – 0.1%, smirna – 0.1%, seminte de grapefruit – 0.1%.

Utilizare: se umezeste pielea capului si parul, se aplica o cantitate mica din acest produs, se maseaza si se clateste.

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Sampon-Gel Dus Micovit - 200ml Farmaderbe

Sampon-Gel Dus Micovit - 200ml Farmaderbe

Formula eco dermo compatibila purificatoare si reechilibranta pentru igiena pielii si a parului Ideal pentru sali de sport saune si piscine reface pielea si scalpul si in caz de mancarime dermatita si probleme ale scalpului precum matreata seboreea si paduchii efectele sale benefice fiind resimtite imediat

Da Nu