Ulei din Samburi de Struguri 100ml Tonik Pharm

Acest produs nu mai este in stoc

6427441004154

Produs nou

Tonik Pharm

15,00 lei

Descriere

Ulei de samburi de struguri presat la rece, rafinat, obtinut din culturi nemodificate genetic. Un ulei indicat tuturor tipurilor de piele (si cea sensibila) si par, nu agraveaza acneea, este excelent emolient, hidratant, puternic antioxidant (contine vitamina E naturala) si bogat in acizii grasi omega 6. Este eficient si pentru reducerea vergeturilor.

Recomandari

Este utilizat pentru pielea sensibila din jurul ochilor si reducerea vergeturilor, este anti-age (anti-imbatranire), protejeaza si mentine elasticitatea pielii. Se recomanda masarea odata la trei zile a obrajilor, a frunti si a gatului cu 2-3 picaturi din acest ulei. El patrunde destul de repede in piele, dupa care folositi crema dumneavoastra de fata.

Stiati ca?

Uleiul din samburi de struguri are un continut ridicat de acid linoleic (omega 6), creste nivelul colesterolului „bun” (HDL) si il reduce pe cel al colesterolului „rau” (LDL), are un gust subtil si punct de fum destul de ridicat (216ºC). Este preferat in produse cosmetice ca ingredient pentru controlul umiditatii pielii sau ca lubrifiant pentru barbierit, dar si foarte apreciat de marii bucatari pentru ca nu se tulbura la temperaturi joase si potenteaza gustul alimentelor, fara sa lase in urma un gust „gras”. Este foarte potrivit pentru marinate si dressinguri, pentru soteuri, preparate prajite sau inabusite, maioneze, produse de patiserie sau ca baza pentru diferite infuzii (de usturoi, rozmarin, sau alte plante aromatice si condimente).

Ambalat in Romania.

Tara de provenienta: Spania.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

5

(1 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

  • 5
    (1)
  • 4
    (0)
  • 3
    (0)
  • 2
    (0)
  • 1
    (0)

Scrie un comentariu

Nota 
2021-10-13

Ulei de baza

Sunt foarte multumita de Ulei din samburi de struguri de la firma Tonik Pharm. Este un ulei usor, nu prea gras, este natural si presat la rece. Folosesc ca si baza de ulei in combinatie cu diferite uleiuri volatile pentru masaj. Fiind cu pulverizator, este foarte practic si usor de folosit, de obicei pulverizez uleiul de struguri in palma si adaug picaturile de ulei volatil, dupa care aplic direct pe piele. Nu ingrasa pielea, si nu irita, este recomandat pentru toate tipurile de ten.

      Comentariul tau

      Ulei din Samburi de Struguri 100ml Tonik Pharm

      Ulei din Samburi de Struguri 100ml Tonik Pharm

      Ulei de samburi de struguri presat la rece, rafinat, obtinut din culturi nemodificate genetic. Un ulei indicat tuturor tipurilor de piele si par. Nu agraveaza acneea, este excelent emolient, hidratant, puternic antioxidant (contine vitamina E naturala) si bogat in acizii grasi omega 6.

      Da Nu