Apa de Hamamelis Bio 100ml Mayam

6424414010907

Produs nou

Mayam

12,50 lei

Ecologic

Descriere

Apa obtinuta prin distilarea partilor aeriene ale hamamelisului. Ingrediente: apa de hamameli.* (hamamelis virginiana). *ingredient din agricultura ecologica. Actiuni: tonic venos, astringent, purifiant, circulator. Recomandari: in special ten mixt / gras (este potrivit insa tuturor tipurilor de ten), amelioreaza cuperoza si cearcanele, adjuvant in cazul picioarealor grele, edeme si staze venoase, zone cu deficienta circulatorie, ca deodorant. Produsul nu este iritant sau sensibilizant. Se poate aplica ca atare pe piele.

Stiati ca: hamamelisul sau "nucul vrajitoarelor" este un arbust raspandit in padurile din America de Nord si Canada, foarte rezistent la temperaturi scazute. Florile sale ciudate (fasii galbene) apar impreuna cu fructele toamna tarziu, spre iarna. Extractul din hamameli. are actiuni calmante, circulatorii si astringente, fiind utilizat in cazuri de insuficiente venoase, flebite, hemoroizi sau diverse alte afectiuni cutanate.

Va recomandam produsul Apa de Hamamelis Bio 100ml Mayam!

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Apa de Hamamelis Bio 100ml Mayam

Apa de Hamamelis Bio 100ml Mayam

Tonic venos, astringent, purifiant, circulator, se foloseste in special pentru tenul mixt / gras, amelioreaza cuperoza si cearcanele, este adjuvant in cazul picioarealor grele, edeme, staze venoase si zone cu deficienta circulatorie sau ca deodorant.

Da Nu