Crema Regeneranta de Noapte 30ml Apidava

5943087800031

Produs nou

Apidava
Obtine o reducere. Detalii

21,50 lei

Descriere

O crema regeneranta si nutritiva pentru noapte, fara parabeni, cu miere, laptisor de matca si vitamina A & E. Este destinata ingrijirii ridurilor inca de la primele semne de aparitie a lor. Actiuni: regenerant, hidratant, hranitor, confera elasticitate pielii, revitalizant si tonifiant. Recomandari: unguentul este destinat tenului matur: ridat, uscat, normal si sensibil.

Stiati ca: laptisorul de matca este secretat in glandele hipofaringiene ale albinelor doici, fiind folosit pentru a hrani toate larvele din colonie in primele trei zile de viata si reginele pe parcursul intregii vieti. Astfel matca, aleasa in functie de evolutia sa in primele trei zile de viata, va fi in continuare hranita cu laptisor de matca si ca urmare durata vietii sale poate fi de 4-6 ani, in timp ce o albina lucratoare traieste in medie 40 de zile!

Produse asemanatoare

Sumar

5

(1 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (1)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Nota 
2021-01-06

Recomand

Folosesc aceasta Crema regeneranta de Noapte de la Apidava de 2 luni. Am piele foarte uscata si sensibila, mai ales toamna, cand se raceste afara. Am incercat mai multe creme de fata dar nu m-a ajutat nimic. Pana acum crema asta mi se pare cea mai potrivita. Este o crema mai grasa, insa intra foarte bine in piele. Stiu ca este o crema de napte, dar eu folosesc si ziua, ma dau cu ea de 2 ori pe zi, dimineata si seara.

   Comentariul tau

   Crema Regeneranta de Noapte 30ml Apidava

   Crema Regeneranta de Noapte 30ml Apidava

   O crema regeneranta si nutritiva pentru noapte, fara parabeni, cu miere, laptisor de matca si vitamina A & E. Este destinata ingrijirii ridurilor inca de la primele semne de aparitie a lor.

   Da Nu