Crema Noapte Revitalizanta Lifting - 50ml Farmaderbe

6090000242863

Produs nou

Farmaderbe

Descriere

Crema Noapte Revitalizanta Lifting `Age Reduce` Farmaderbe – crema de noapte regeneranta cu acid hialuronic vegetal, gama `Age Reduce` Farnaderbe. Are efect de lifting (ridicare) si de umplere de lunga durata, reducand in mod eficient profunzimea si vizibilitatea ridurilor.

 • Elasticizeaza, hidrateaza si da consistenta pielii, ii reda aspectul tineresc si relaxat.
 • Este un tratament intensiv de noapte ce incetineste procesul de imbatranire, mentine integritatea membranelor celulare si favorizeaza procesul natural de reinnoire a celulelor.

`Age Reduce` este o gama completa de produse formulata pentru ingrijirea pielii ce nu mai este tanara si e marcata de primele riduri. Sunt produse cosmetice extrem de bogate, cu extracte vegetale ce sustin reducerea vizibilitatii ridurilor existente actionand asupra hidratarii profunde a pielii si asupra sintezei moleculelor structurale din derma.

Ingrediente functionale: filtre solare UV-A si UV-B (4.6%), unt de karite (2.1%), ulei de germeni de grau (1%), ulei de jojoba (1%), ulei de Rosa mosqueta (1%), extract de ceai alb (1%), Phytaluronat derivat din seminte de Ceratonia siliqua (1%), sfere de umplutura vegetala compusa din proteine de grau (1%), oligoelemente (0.5%), alantoina (0.5%).

Utilizare: se aplica in fiecare noapte dupa curatarea atenta a fetei, masand usor pana se absoarbe complet in piele.

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Crema Noapte Revitalizanta Lifting - 50ml Farmaderbe

Crema Noapte Revitalizanta Lifting - 50ml Farmaderbe

Crema de noapte regeneranta cu acid hialuronic vegetal gama Age Reduce Farnaderbe Are efect de lifting ridicare si de umplere de lunga durata reducand in mod eficient profunzimea si vizibilitatea ridurilor

Da Nu