Ulei Musschin Forte – Repelent Tantari si Capuse 200ml Laboratoarele Merlin

Ultimele bucati in stoc!

6425481000556

Produs nou

Obtine o reducere. Detalii

41,50 lei

Descriere

Spray / pulverizator repelent ce protejeaza impotriva intepaturilor de tantari, capuse si alte insecte ce ne `tortureaza` pe timpul verii. Are o formula bazata pe unele dintre cele mai puternice substante naturale cu actiune antibiotica, carvacrol de concentratie 80% din ulei de oregano si antiinflamatoare, copaiba (beta caryophyllene), la care se adauga uleiul esential de eucalipt de lamaie (Eucalyptus citriodora). `Anti Musschin Forte – Repellent aomaterapeutic cu Carvacrol si Citronella` are efect de protectie de pana la 5 ore, oferind protectie combinata antiinflamatorie, antiseptica, antibiotica si repelenta impotriva tantarilor si capuselor.

Ingrediente:

apa distilata, alcool izopropilic – 20%, ulei esential de eucalipt de lamaie (Eucalyptus citriodora) - 10%, Citronella java – 5%, geraniol – 10%, Copaiba (beta caryophyllene) - 2%, ulei de oregano (carvacrol 80%) - 2%, vitamina B5 (acid pantotenic) – 1%.

Mod de utilizare

 • Pentru copii de peste 15 ani si adulti, se pulverizeaza de maxim 2 ori pe zi, pentru un adult doza maxima de aplicat pe piele fiind de 12ml.

 • Pentru copii sub 15 ani nu se aplica direct pe piele ci in palmele adultului care va aplica apoi produsul prin masaj usor pe pielea copilului, o singura data pe zi, dupa care isi va spala bine mainile cu apa si sapun.

Dupa trecerea perioadei de actiune a produsului sau dupa incetarea expunerii la insecte, zona de piele pe care s-a aplicat produsul se spala cu apa si sapun.

Atentie!

Produsul provoaca iritarea grava a ochilor! Nu va atingeti ochii. Clatit abundent cu apa in caz de iritare si chemati medicul de specialitate in caz de urgenta.

Valori nutritionale/100ml:

Grasimi: 10g din care acizi grasi saturati 0g,

Sare: 10g

Alcool izopropilic: 20ml

Eucalipt citriodora: 10g

Geraniol: 10g

Citronella java: 5g

Ulei de oregano (carvacrol 80%): 2ml

Copaiba (beta caryophyllene): 2ml

Vitamina B5 (acid pantotenic): 1g.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Ulei Musschin Forte – Repelent Tantari si Capuse 200ml Laboratoarele Merlin

Ulei Musschin Forte – Repelent Tantari si Capuse 200ml Laboratoarele Merlin

`Anti Musschin Forte – Repellent aomaterapeutic cu Carvacrol si Citronella` are efect de protectie de pana la 5 ore, oferind protectie combinata antiinflamatorie, antiseptica, antibiotica si repelenta impotriva tantarilor si capuselor.

Da Nu