Extract Uleios de Morcov 100ml Tonik Pharm
search
  • Extract Uleios de Morcov 100ml Tonik Pharm

Extract Uleios de Morcov 100ml Tonik Pharm

6427441004185 Tonik Pharm

info Obtine o reducere. Detalii
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA CURENTA
Nota:
☆☆☆☆☆ ★★★★★
(0)
Modalitati de livrare:
  • Curier Rapid
  • Livrare Gratuita Brasov
  • Ridicare din magazin Brasov - Sfantu Ioan 4
Modalitati de plata:
  • Sistem ramburs
  • Transfer bancar
  • Prin card la curier
  • Prin card online

Descriere

Un ulei din frunze de morcovi obtinut din culturi nemodificate genetic, fabricat in Franta si ambalat in Romania.

Bogat in betacaroten, clorofila, vitamine si minerale, acest extract uleios din frunze de morcov are calitati pe care uleiul din seminte de morcov nu le are, fiind unul dintre cele mai apreciate si utilizate uleiuri din cosmetica.

Stiati ca?

Morcovii sunt foarte apreciati pentru calitatile lor nutritive, fiind o sursa bogata de vitamine (B1, B2, B6, K), fibre, potasiu, dar se cunoaste mai putin faptul ca el este valoros nu doar datorita radacinii sale ci si pentru frunze, flori si seminte, toate aceste componente ale morcovului avand efecte medicinale deosebite.

Frunzele de morcovi contin multa clorofila, substanta cu importante proprietati detoxifiante ce stimuleaza procesele de cicatrizare si de regenerare, sunt bogate in magneziu, calciu, fier si vitamine (C, B) si au calitati depurative.

Actiuni:

hidratant, detoxifiant, cicatrizant si regenerant, vitaminizant si remineralizant, intensifica bronzul si amelioreaza ridurile superficiale.

Ce efecte benefice are extractul uleios de morcov pentru uz extern?

  • mentine integritatea straturilor superficiale ale pielii
  • grabeste procesul de vindecare a ranilor
  • are caracter antioxidant
  • ofera protectie fata de efectele nocive ale radicalilor liberi din mediu
  • este eficient in ameliorarea acneii
  • are efect puternic antirid
  • contribuie la inlaturarea petelor pigmentare determinate de varsta
  • intensifica bronzul

Cum se foloseste extractul uleios de morcov:

  • se poate folosi ca atare, aplicat pe pielea curata
  • ca ingredient pentru prepararea de creme, emulsii, balsamuri, seruri, mixuri uleioase
  • in combinatie cu alte uleiuri antioxidante, pentru prepararea de uleiuri de plaja
  • ca ingredient pentru creme de plaja, preparate de protectie solara
  • in uleiuri, creme si emulsii cu aplicare dupa plaja
  • in combinatie cu alte uleiuri si active liposolubile, pentru seruri si uleiuri de masaj facial
  • ca ingredient in masti

Ambalat in: Romania.
Tara de provenienta: Franta.

Pentru mai multe informatii, va invitam pe blog:

Proprietatile morcovului pentru piele - un adevarat miracol!

@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
☆☆☆☆☆ ★★★★★ (@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
A fost de ajutor? @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENTS_NB@ Scrie un comentariu

@COMMENT_TITLE@

@CUSTOMER_NAME@ @AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Raspunsuri @ANSWERS_NB@ A placut @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ Nu a placut @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Comentarii @COMMENTS_NB@
Raspunde Adauga un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @REPLIES_NB@ Reply
@TOTAL_USEFULNESS@
@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Adauga un comentariu @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @REPLIES_NB@
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Reply

@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Reply