Sapun Dobrogean Natural Nutritiv 120g Techir

In stoc - Livrare 1-3 zile lucratoare

5943089400147

Produs nou

Techir

17,00 lei

Descriere

Sapunul 'Dobrogean' de la firma Techir este un produs natural cu ingrediente traditionale dobrogene din lacul Techirghiol, unturi vegetale, extracte active, uleiuri nutritive si uleiuri esentiale pentru pielea mainilor, a corpului si a tenului dvs. Contine apa salina (remineralizanta si hidratanta), namol sapropelic din lacul Techirghiol, lapte de capra, miere si polen, ulei de masline si de ricin, unt de cocos si uleiuri esentiale (volatile) de lavanda si de portocal.

Ingrediente:

lapte de capra, apa salina techirghiol, unt de cocos, ulei de palmier, ulei din turte de masline, ulei de floarea-soarelui, unt de cacao, ulei de ricin, ulei de migdale dulci, glicerina, namol sapropelic, miere, extract din fructe de Ceratonia siliqua, ulei esential din coaja de portocale dulci (Citrus aurantium), ulei esential de lavanda (Lavandula angustifolia).

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Sapun Dobrogean Natural Nutritiv 120g Techir

Sapun Dobrogean Natural Nutritiv 120g Techir

Produs natural cu unturi vegetale, extracte active, uleiuri nutritive si uleiuri esentiale pentru pielea mainilor, a corpului si a tenului dvs. Contine apa salina (remineralizanta si hidratanta), namol sapropelic din lacul Techirghiol, lapte de capra, miere si polen, ulei de masline si de ricin, unt de cocos si uleiuri esentiale (volatile) de lavanda si de portocal. 

Da Nu