Periuta de Dinti din Bambus Copii - Soft Rosu - Hydrophil

4260397790397

Produs nou

Hydrophil

25,50 lei

In stoc - Livrare 1-3 zile lucratoare

Descriere

Periuta de Dinti din Bambus pentru copii, Hydrophil. Culoarea sa rosie va anima odata in plus copii, bambusul folosit pentru maner si firele de nailon pe baza vegetala (ulei de ricin si coloranti naturali ecologici) sunt in totalitate (100%) materii prime  regenerabile (sustenabile, durabile), fara BPA (bisfenol A) si fara petrol. Produs vegan antibacterial, comertul echitabil.

Bambusul folosit pentru manerul periutei este B.Moso cu crestere rapida, biodegradabil. Acesta in doi ani atinge inaltimea de pena la 20 metri, fara irigari artificiale si fara pesticide sau alte substante chimice!

Utilizare - Periuta de Dinti din Bambus pentru Copii:

Periutele sunt potrivite pentru copii incepand de la varsta de trei ani. Firele periutei sunt foarte moi, ideale pentru gingiile sensibile ale copiilor, chiar si atunci cand cei mici le utilizeaza mai greu.

Produs in: China.

Tara de provenienta: Germania.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Periuta de Dinti din Bambus Copii - Soft Rosu - Hydrophil

Periuta de Dinti din Bambus Copii - Soft Rosu - Hydrophil

Periuta de Dinti din Bambus pentru copii, Hydrophil. Culoarea sa rosie va anima odata in plus copii, bambusul folosit pentru maner si firele de nailon pe baza vegetala (ulei de ricin si coloranti naturali ecologici) sunt in totalitate (100%) materii prime  regenerabile (sustenabile, durabile), fara BPA (bisfenol A) si fara petrol. 

Da Nu