Pasta de Dinti Antibacteriana cu Micro-Argint 75ml Novacare

In stoc - Livrare 1-3 zile lucratoare

9120057391126

Produs nou

Novacare

57,50 lei

VeganNu contine alergeni

Descriere

Pasta de dinti cu microparticule Ag (argint) cu efecte profilactice dovedite prin studii clinice impotriva gingivitei, a parodontitei si a cariilor. Curata in profunzime si nu permite aderarea placii bacteriene la dinti, inlatura delicat depunerile daunatoare de pe dint, asigura prospetimea respiratiei prin continutul de menta organica iar in plus, xilitolul din compozitie are si un efect cariostatic. Produs fara fluor si zahar, fara particole nano.

Actiuni

Microparticulele de argint distrug germenii direct pe placa dintelui si impiedica astfel dezvoltarea lor, pe de altă parte particulele de argint combat placa dentara persistenta pana la 14 ore dupa periaj, iar pasta de d. lichefiata ajunge in locurile in care peria nu patrunde, protejandu-va dintii in mod corespunzator. In plus, xilitolul are si un efect cariostatic.

Certificat Natrue: produs austriac de calitate.

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Pasta de Dinti Antibacteriana cu Micro-Argint 75ml Novacare

Pasta de Dinti Antibacteriana cu Micro-Argint 75ml Novacare

Pasta de dinti cu microparticule Ag (argint) cu efecte profilactice dovedite prin studii clinice impotriva gingivitei, a parodontitei si a cariilor. Curata in profunzime si nu permite aderarea placii bacteriene la dinti, inlatura delicat depunerile daunatoare de pe dint, asigura prospetimea respiratiei prin continutul de menta iar in plus, xilitolul din compozitie are si un efect cariostatic.

Da Nu