Crema Corp Nutritiva Unt Karite - 200ml Farmaderbe

8058456781693

Produs nou

Farmaderbe

Descriere

Crema Corp Nutritiva Unt Karite Farmaderbe – crema de corp nutritiva cu unt de karite, gama `il Karite` Farmaderbe. Aceasta crema fina cu putere de acoperire hraneste si revitalizeaza intens pielea, sustinand un sentiment real de bunastare. Ingredientele vegetale active sunt o garantie pentru elasticitatea pielii, prin actiunea lor ele prevenind pierderea tonicitatii pielii si formarea vergeturilor inestetice.

La contactul dintre utilizarile traditionale si cercetarea cosmetica a fost creata gama de produse `il Karite`, gama cu afinitate crescuta fata de piele, specifica in special pielii uscate, vlaguite si crapate si parului lipsit de viata si de stralucire. Produsele `il Karite` protejeaza, hranesc, elasticizeaza, calmeaza, au actiune antioxidanta si restaureaza.

Compozitie: unt de karite, ulei de jojoba, d-panthenol, factor vegetal ultra-hidratant, vitamina E.

Utilizare: se aplica prin masaj cu miscari circulare pana se absoarbe complet.

 

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Crema Corp Nutritiva Unt Karite - 200ml Farmaderbe

Crema Corp Nutritiva Unt Karite - 200ml Farmaderbe

Crema de corp nutritiva cu unt de karite Aceasta crema fina cu putere de acoperire hraneste si revitalizeaza intens pielea sustinand un sentiment real de bunastare Ingredientele vegetale active sunt o garantie pentru elasticitatea pielii prin actiunea lor ele prevenind pierderea tonicitatii pielii si formarea vergeturilor inestetice

Da Nu