Monoi De Tahiti 50ml Mayam

6424414016930

Produs nou

Mayam

21,00 lei

In stoc

Descriere

Ulei de Monoi de Tahiti, un ulei exotic preparat traditional si perfectionat de pete 2000 de ani de femeile polineziene pentru a proteja si rasfata pielea si parul. Ingrediente: ulei de cocos (Cocos nucifera), flori de tiare (Gardenia tahitensis), parfum*, tocoferol, linalool**, limonene**, benzoat de benzil**, salicilat de benzil**. * parfumul este exclusiv natural, fara ingrediente de sinteza. ** compusi naturali prezenti in parfum. Monoi sau ulei parfumat, ulei sfant in polineziana, este un produs traditional al insulelor din sudul Pacificului, obtinut prin macerarea florilor de tiare (floarea specifica a insulelor) in ulei de cocos. Pentru a imprumuta uleiului de cocos toate proprietatile lor specifice (emoliere, hidratare) dar si parfumul senzual, florile proaspete de tiare sunt macerate in ulei de cocos (12 flori la 1 l ulei) timp de 12 zile, dupa care se trece la extractie printr-o metoda traditionala (enfleurage). Dupa ce este lasat 24 de ore sa se aseze, preparatul este filtrat, imbogatit cu vitamina E naturala si cu parfum natural de tiare. Caracteristici:
  • lichid uleios usor galbui, pronuntat parfum floral cu note exotice dulci-florale;
  • se solidifica sub 24ºC si devine alb-ivoriu;
  • contine linalool, limonene, farmesol, salicilat si benzoat de benzil, compusi ce pot prezenta risc de alergie in cazul persoanelor sensibile.
Proprietati: hranitor, nutritiv, hidratant, emolient, protector al pielii impotriva agresiunilor din mediu, imbunatateste fermitatea pielii, confera netezime si elasticitate, combate semnele imbatranirii, infrumuseteaza si reda stralucirea parului, protector al parului inclusiv pe parcursul expunerii la soare. Recomandari in cosmetica:
  • toate tipurile de piele, in special pielea crapata si uscata, obosita;
  • compozitii pentru hranirea si regenerarea pielii;
  • piele deteriorata, descuamata, crapata;
  • piele lipsita de elasticitate si fermitate;
  • parfumarea pielii sau a compozitiilor pentru ten si corp;
  • tratamente pentru par, regenerarea parului uscat sau tratat chimic (decolorat, vopsit, permanent);
  • par cret, rebel, casat;
  • compozitii pentru plaja si dupa expunere la soare.
Mod de utilizare in cosmetica:
  • ca atare, nediluat pe ten, par sau corp;
  • ca ingredient inclus in compozitii cosmetice in diferite concentratii;
  • in compozitii pentru hranirea si restructurarea pielii, pentru suplete si elasticitate;
  • in creme si lotiuni solare pentru obtinerea unui bronz uniform si a unei usoare protectii la nivel celular;
  • aplicat pe par sub forma de masca, pentru un par plin de vitalitate, stralucitor si usor de pieptanat;
  • cateva picaturi de ulei in apa de baie;
  • ca ingredient in aplicatii pe gat, decolteu, bust;
  • ca ingredient in formularea uleiurilor de masaj.
Uleiul fiind rezistent la oxidare, se pastreaza in mediul ambiant, de preferinta sub 25ºC, ferit de lumina si umezeala. Produsul este destinat pentru uz extern, nu este sensibilizant si nu este iritant.

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

  • 5
    (0)
  • 4
    (0)
  • 3
    (0)
  • 2
    (0)
  • 1
    (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Monoi De Tahiti 50ml Mayam

Monoi De Tahiti 50ml Mayam

Ulei de Monoi de Tahiti un ulei exotic preparat traditional si perfectionat de pete 2000 de ani de femeile polineziene pentru a proteja si rasfata pielea si parul

Da Nu