Lapte Demachiant 2in1 - 150ml Farmaderbe

8058456782072

Produs nou

Farmaderbe

Descriere

Lapte Demachiant 2in1 `DD care` Farmaderbe – Lapte demachiant si tonifiant 2in1 Farmaderbe pentru piele sensibila sau uscata, cu un complex de acizi din fructe. Este o emulsie cremoasa ce asigura atat curatarea cat si reechilibrarea pielii, pregatind-o pentru tratamentele ulterioare. Indeparteaza cu usurinta toate urmele de maciaj, pudra, reziduuri poluante si impuritati fara sa modifice pH-ul fiziologic al fetei si al decolteului, refacand tonusul si prospetimea pielii.

`DD care` este o gama completa de produse pentru curatarea, hidratarea si infrumusetarea zilnica, ce ingrijeste orice fel de piele refacandu-i prospetimea si protejand-o chiar si in conditii climatice extreme, pentru a fi in fiecare zi mai catifelata si mai luminoasa.

Continut: apa distilata de salvie - 15%, complex de acizi din fructe - 1%, extracte de: crin alb - 0.1%, patlagina 0.1%, aloe 0.1%, galbenele 0.1%.

Utilizare: se aplica dimineata si seara pe fata uscata cu varfurile degetelor si se indeparteaza cu o bila de bumbac. Daca este necesar se clateste cu apa proaspata.

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Lapte Demachiant 2in1 - 150ml Farmaderbe

Lapte Demachiant 2in1 - 150ml Farmaderbe

Este o emulsie cremoasa ce asigura atat curatarea cat si reechilibrarea pielii pregatind o pentru tratamentele ulterioare Indeparteaza cu usurinta toate urmele de maciaj pudra reziduuri poluante si impuritati fara sa modifice pH ul fiziologic al fetei si al decolteului refacand tonusul si prospetimea pielii

Da Nu