Henna Crema Blond Auriu 90ml G

3348070011852

Produs nou

Diversi producatori

33,00 lei

In stoc

Descriere

Crema coloranta henna pentru par Henne Color - blond auriu, NJD Cosmetics. Este imbogatita cu extract natural de henna ce da volum parului si usureaza ii coafarea (fixandu-se pe firul de par). Parul devine moale, matasos si stralucitor.

Henna intareste firul de par, este antiseptica si antiseboreica. Provenind din India sau Egipt, este atent selectata si verificata, astfel incat nu contine metale grele sau p-fenilamida (PPD - substanta ce poate provoca anumite tatuaje cu henna ce pot conduce la alergii grave), oxidanti, amoniac, parfumuri sintetice sau rezorcina.

Produsul poate fi folosit pentru orice tip de par. Se foloseste doar in uz extern si nu se utilizeaza pentru colorarea genelor sau a sprancenelor.

Cremele colorante Henne Color sunt produse "2 in 1" (colorant si balsam) cu o mare putere de acoperire a firelor albe de par (pana la 100%, in functie de culoarea aleasa) si sunt potrivite pentru orice tip de par. Se aplica direct pe par si se lasa 20-40 de minute, in functie de rezultatul dorit, dupa care se clateste parul cu apa curata. Gama cuprinde 12 culori ce pot fi combinate, putandu-se obtine diverse reflexe, in functie de dorintele dumneavoastra.

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Henna Crema Blond Auriu 90ml G

Henna Crema Blond Auriu 90ml G

Crema coloranta henna pentru par Henne Color blond auriu NJD Cosmetics Este imbogatita cu extract natural de henna ce da volum parului si usureaza ii coafarea fixandu se pe firul de par

Da Nu