Gel Curatare Ten Mixt-Gras - 200ml Farmaderbe

8058456782065

Produs nou

Farmaderbe

Descriere

Gel Curatare Ten Mixt-Gras Farmaderbe – gel reechilibrant pentru curatarea tenurilor mixte sau grase, gama `DD care` Farmaderbe. Este indicat pentru indepartarea completa machiajului. Are actiune astringenta si efect reechilibrant asupra secretiilor pielii, reactiveaza microcirculatia si sustine oxigenarea pielii, redandu-i prospetimea si finetea (ajuta la inchiderea porilor pielii). Complexul vegetal hidratant, amestec selectat de zaharuri derivate din plante cu actiune restructuranta, imbunatateste aspectul si hidratarea pielii prin cresterea rezervei de apa de la nivelul pielii.

`DD care` este o gama completa de produse pentru curatarea, hidratarea si infrumusetarea zilnica, ce ingrijeste orice fel de piele refacandu-i prospetimea si protejand-o chiar si in conditii climatice extreme pentru a fi in fiecare zi mai catifelata si mai luminoasa.

Ingrediente active: complex vegetal hidratant, extracte de: Aloe vera, galbenele, crin alb, patlagina.

Utilizare: se aplica prin masaj usor dimineata si seara pe fata usor umezita, apoi se clateste cu apa calduta.

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Gel Curatare Ten Mixt-Gras - 200ml Farmaderbe

Gel Curatare Ten Mixt-Gras - 200ml Farmaderbe

Gel cu actiune astringenta si efect reechilibrant asupra secretiilor pielii ce reactiveaza microcirculatia si sustine oxigenarea pielii redandu i prospetimea si finetea ajuta la inchiderea porilor pielii Complexul vegetal hidratant imbunatateste aspectul si hidratarea pielii prin cresterea rezervei de apa de la nivelul pielii

Da Nu