Crema Zi Hidratanta Vegetala Betulla - 50ml Farmaderbe

8058456781525

Produs nou

Farmaderbe

Descriere

Crema Zi Hidratanta Vegetala Betulla Farmaderbe – crema hidratanta vegetala de zi din gama `La Betulla!` Farmaderbe. Este o baza vegetala usoara absoarbita rapid in piele, plina de ingrediente hidratante si antioxidante ce protejeaza elasticitatea pielii de agresiunea factorilor externi, pastrandu-i consistenta si compactitatea si ferind-o de aparitia semnelor trecerii timpului. Este potrivita pentru toate tipurile de piele.

In natura exista deja toate cele necesare pentru o piele perfecta. In produsele gamei `La Betulla!` a fost inlocuita apa cu cea mai buna seva de mesteacan ecologica pentru un tratament intensiv al pielii si pentru a da fetei o noua luminozitate, oferind la fiecare aplicare o mangaiere blanda de primavara.

Ingrediente functionale: seva de mesteacan, maces (Rosa canina), macadamia, sunatoare, hesperidina.

Utilizare: se aplica pe fata si pe gat dimineata, dupa curatare, masand usor pana se absoarbe complet in piele.

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Crema Zi Hidratanta Vegetala Betulla - 50ml Farmaderbe

Crema Zi Hidratanta Vegetala Betulla - 50ml Farmaderbe

Este o baza vegetala usoara absoarbita rapid in piele plina de ingrediente hidratante si antioxidante ce protejeaza elasticitatea pielii de agresiunea factorilor externi pastrandu i consistenta si compactitatea si ferind o de aparitia semnelor trecerii timpului Este potrivita pentru toate tipurile de piele

Da Nu