Crema Noapte Hidratanta Vegetala Betulla - 50ml Farmaderbe

8058456781532

Produs nou

Farmaderbe

Descriere

Crema Noapte Hidratanta Vegetala Betulla Farmaderbe – crema hidratanta vegetala de noapte cu limfa de mesteacan ecologica, gama `La Betulla!` Farmaderbe. Este o baza vegetala bogata dar nu grasa, linistitoare si regeneranta, ce vindeca pielea hidratand-o profund si asigurand toti de nutrienti indispensabili frumusetii sale. Este indicata chiar si pentru zi daca pielea este deosebit de uscata.

In natura exista deja toate cele necesare pentru o piele perfecta. In produsele gamei `La Betulla!` a fost inlocuita apa cu cea mai buna seva de mesteacan ecologica pentru un tratament intensiv al pielii si pentru a da fetei o noua luminozitate, oferind la fiecare aplicare o mangaiere blanda de primavara.

Ingrediente active: seva de mesteacan, coacaze negre, luminita-noptii, argan, coada-calului, resveratrol, acid hialuronic.

Utilizare: se aplica pe fata si pe gat seara, dupa curatare, masand usor pana se absoarbe complet in piele.

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Crema Noapte Hidratanta Vegetala Betulla - 50ml Farmaderbe

Crema Noapte Hidratanta Vegetala Betulla - 50ml Farmaderbe

Crema hidratanta vegetala de noapte cu limfa de mesteacan ecologica gama La Betulla Farmaderbe Este o baza vegetala bogata dar nu grasa linistitoare si regeneranta ce vindeca pielea hidratand o profund si asigurand toti de nutrienti indispensabili frumusetii sale Este indicata chiar si pentru zi daca pielea este deosebit de uscata

Da Nu