Crema Fata Seboreglatoare - 50ml Farmaderbe

8058456781648

Produs nou

Farmaderbe

Descriere

Crema Fata Seboreglatoare `Purity` Farmaderbe – crema de fata pentru ten mixt sau gras. Proaspata si usoara, aceasta crema regleaza secretia de sebum sustinand echilibrul hidrolipidic corect, calmeaza si reda finetea pielii, ingusteaza vizibil porii, calmeaza iritatiile pielii si sustine refacerea sa rapida. Este ideala ca baza pentru machiaj, garantand un aspect mat al pielii de-a lungul intregii zile.

`Purity` este gama ce ingrijeste pielea grasa si tenurile mixte, cu produse bazate pe extracte vegetale si uleiuri esentiale pure. Datorita agentilor de dermo-purificare cu spectru larg de actiune, aceste produse contracareaza proliferarea bacteriilor si acumularea impuritatilor responsabile de eruptiile cutanate, linistesc si rduc iritatiiile locale si roseata.

Ingrediente active: extract de magnolie, sare de zinc, extract de ceai verde ecologic.

Utilizare: dupa curatarea fetei cu gelul de curatare purificator `Purity`, se aplica aceasta crema masand usor pana se absoarbe complet.

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Crema Fata Seboreglatoare - 50ml Farmaderbe

Crema Fata Seboreglatoare - 50ml Farmaderbe

Proaspata si usoara aceasta crema regleaza secretia de sebum sustinand echilibrul hidrolipidic corect calmeaza si reda finetea pielii ingusteaza vizibil porii calmeaza iritatiile pielii si sustine refacerea sa rapida Este ideala ca baza pentru machiaj garantand un aspect mat al pielii de a lungul intregii zile

Da Nu