Crema Contur Ochi Betulla - 30ml Farmaderbe

8058456781549

Produs nou

Farmaderbe

Descriere

Crema Contur Ochi Betulla Farmaderbe – crema pentru conturul ochilor cu seva echologica de mesteacan, gama `La Betulla!` Farmaderbe. Este o emulsie usoara cu absorbtie rapida, ce reimprospateaza si hidrateaza extrem de delicat. Bogata in ingrediente calmante si anti-age, contracareaza inrosirea, tumefierea si primele semne ale curgerii timpului, pregatind pielea pentru make-up. Este specifica pentru pielea delicata din jurul ochilor.

In natura exista deja toate cele necesare pentru o piele perfecta. In produsele gamei `La Betulla!` a fost inlocuita apa cu cea mai buna seva de mesteacan ecologica pentru un tratament intensiv al pielii si pentru a da fetei o noua luminozitate, oferind la fiecare aplicare o mangaiere blanda de primavara.

Ingrediente functionale: seva de mesteacan, trifoi dulce, bambus, acid hialuronic, bisabolol.

Utilizare: se aplica dimineata si seara masand usor pielea cu varfurile degetelor pana se absoarbe complet.

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Crema Contur Ochi Betulla - 30ml Farmaderbe

Crema Contur Ochi Betulla - 30ml Farmaderbe

Este o emulsie usoara cu absorbtie rapida ce reimprospateaza si hidrateaza extrem de delicat Bogata in ingrediente calmante si anti age contracareaza inrosirea tumefierea si primele semne ale curgerii timpului pregatind pielea pentru make up Este specifica pentru pielea delicata din jurul ochilor

Da Nu