Crema Anticelulitica Dermo-Compactanta - 200ml Farmaderbe

8058456781464

Produs nou

Farmaderbe

Descriere

Crema Anicelulitica Dermocompacta din gama `Cell Reduce anticellulite` Farmaderbe. Reactiveaza microcirculatia fara sa irite, creste metabolismul celular al lipidelor, hraneste si hidrateaza profund pielea, tonifica tesuturile stimuland secretia proteinelor structurale. Este ideala pentru tesuturile ce si-au pierdut tonusul si fermitatea si pentru celulita de tip spongios, moale, cu o consistenta similara unui sac cu perle, distribuita pe brate, pe abdomen si pe coapse.

`Cell Reduce anticellulite` este o gama completa de produse bazata pe principii active vegetale de ultima generatie ce ajuta la reducerea aspectului inestetic de `coaja de portocala` si permit remodelarea siluetei actionand sinergic din exterior si din interior.

Ingrediente active: acid hialuronic, extract de hamei, soia, Kigelia africana, vita de vie rosie, uleiuri de: trandafir, luminita-noptii, seminte de struguri.

Utilizare: se aplica dimineata si / sau seara de preferinta dupa dus, prin masaj cu miscari circulare realizat pana la absorbtia completa a cremei.

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Crema Anticelulitica Dermo-Compactanta - 200ml Farmaderbe

Crema Anticelulitica Dermo-Compactanta - 200ml Farmaderbe

Reactiveaza microcirculatia fara sa irite creste metabolismul celular al lipidelor hraneste si hidrateaza profund pielea tonifica tesuturile stimuland secretia proteinelor structurale Este ideala pentru tesuturile ce si au pierdut tonusul si fermitatea si pentru celulita de tip spongios

Da Nu