Confidentialitate

GDPR – Politica de confidentialitate a datelor cu caracter personal

I. INFORMATII GENERALE

Paradisul Verde Inc Srl (paradisulverde.com), cu sediul in Brasov, Str. Sfantu Ioan, Nr. 6, Ap. 3, Jud. Brasov, inregistrat la Registrul Comertului sub numarul J08/233/1996, cod fiscal RO8227859, tel. contact 0268/474321, duce o politica stricta de respectare a confidentialitatii datelor clientilor sai.

Prin intermediul datelor prezentate in cele ce urmeaza, dorim sa va informam cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, in contextul utilizarii site-ului www.paradisulverde.com.

Cu privire la toate datele expuse mai jos sau pentru orice informatii suplimentare privind obiectul protectiei datelor cu caracter personal, va rugam sa ne contactati folosind datele de mai jos:

E-mail: office@paradisulverde.com
Telefon: 0268/474321 (9:00 – 17:00)
Folosind formularul de contact de pe site-ul www.paradisulverde.com
La sediu: Str. Sfantu Ioan, Nr. 6, Ap. 3, Brasov, jud. Brasov

II. DATELE CU CARACTER PERSONAL

GDPR/Date cu caracter personal reprezinta orice informatie de identificare a unei persoane fizice, in mod direct sau indirect – cu titlu de exemplu: nume, numar de identificare (CNP), date despre localizare, domiciliu sau resedinta, adresa de e-mail, IP, cookie ID, etc.

Datele cu caracter personal vizeaza numai persoanele fizice, nu si pe cele juridice, si cuprinde orice identificator de origine fizica, genetica, psihica, economica, sociala sau culturala.

Ca si client al site-ului www.paradisulverde.com, Paradisul Verde Inc Srl va prelucra urmatoarele dvs. date cu caracter personal:
– nume si prenume
– numar de telefon
– adresa de e-mail
– adresa de facturare si adresa de livrare
– date referitoare la modul dvs. de utilizare al site-ului: comportament, preferinte,datele furnizate in cadrul sectiunilor de contact, sistemul de comentarii
– orice alte date pe care le furnizati in mod direct in vederea crearii contului de utilizator, plasarii unei comenzi prin intermediul site-ului sau prin orice alt mod care rezulta din utilizarea site-ului.

Paradisul Verde Inc Srl va prelucra dalete dvs. personale cu urmatoarele scopuri:

– buna desfasurare/finalizarea relatiei contractuale conform Conditii Generale inscrise pe paradisulverde.com: preluarea, validarea, facturarea si expedierea comenzii plasate de dvs. prin intermediul site-ului.
– stocarea si arhivarea datelor in baza unor obligatii legale de natura fiscala. Furnizarea datelor necesare facturarii sunt necesare, iar refuzul dvs. de a oferi astfel de date poate avea ca si consecinta imposibilitatea onorarii comenzii dvs.
– activitati de marketing: transmiterea de informatii privind produse si oferte comerciale prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta de tip e-mail sau sms. Aceste informatii se pot colecta numai cu acordul dvs., in mod voluntar.
– analize/rapoarte/statistici despre modul de functionare al site-ului paradisulverde.com in vederea imbunatatirii experientei dvs. pe site. Aceste informatii se pot colecta numai cu acordul dvs., in mod voluntar.

Serverul web pe care ruleaza pararadisulverde.com jurnalizeaza accesul si erorile in scopul de a preveni fraudele si de a asigura securitatea sistemului si buna functionare a ei. In aceste jurnale se colecteaza date cu caracter personal dupa cum urmeaza: adresa de IP si adresa de referinta (referer). Adresa de referinta in sine nu constituie informatie cu caracter personal dar poate contine nume de utilizator si altele asemenea codate in URL de catre terte parti (situri de unde provin linkurile directionate catre paradisulverde.com).

Ca si regula generala, Paradisul Verde Inc Srl va prelucra datele cu caracter personal pe perioada existentei contului persoanei vizate, iar ulterior stergerii contului persoanei vizate, Paradisul Verde Inc Srl va transforma datele cu caracter personal in date anonime si le va prelucra in scopuri statistice interne, pe durata existenta a societatii.

Puteti in orice moment sa va retrageti consimtamantul in vederea prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal in scopuri de marketing. In aceasta situatie, Paradisul Verde Inc Srl va inceta orice activitate de marketing ce implica datele dvs. cu caracter personal, acestea devenind anonime. In cazul in care solicitati stergerea contului de utilizator in conditiile in care pe acesta exista plasata o comanda activa, cererea va fi inregistrata numai dupa finalizarea comenzii active si implicit livrarea produselor.

III. FISIERE DE TIP COOKIE

Cookie-urile sunt fisiere de tip text, stocate pe pc-ul dvs. personal/device-ul mobil, cu scopul de a memora preferintele dvs. in privinta comportamentului pe o anumita pagina de internet, astfel incat, la o urmatoare accesare a aceleiasi pagini, dvs. sa beneficiati de o experienta de navigare conform preferintelor stabilite anterior (la prima accesare).

Paradisul Paradisul Verde Inc Srl, prin intermediul site-ului paradisulverde.com, foloseste urmatoarele categorii de cookies:

Cookie-uri Necesare
Cookie-urile necesare va ajuta sa accesati un site web usor de utilizat, permitand functii de baza cum ar fi navigarea pe pagini si accesul in zonele securizate ale site-ului web. Site-ul web nu poate functiona corect fara aceste cookie-uri.
Nume CookieProviderTipData expirare
_cfduid

Utilizat de reteaua de continut, Cloudflare, pentru a identifica traficul web de incredere.

datatables.netHTTP1 an
__cfduid

Utilizat de reteaua de continut, Cloudflare, pentru a identifica traficul web de incredere.

onesignal.comHTTP1 an
PHPSESSID

Pastreaza informatiile unei sesiuni, la navigarea intre pagini

paradisulverde.comHTTPSesiune
wc_cart_hash_#paradisulverde.comHTMLSesiune
wc_fragments_#paradisulverde.comHTMLSesiune
Cookie-uri Statistici
Cookie-urile statistice ii ajuta pe proprietarii de site-uri web sa inteleaga modul in care vizitatorii interactioneaza cu site-urile Web prin colectarea si raportarea informatiilor in mod anonim
Nume CookieProviderTipData expirare
@@History/@@scroll|#paradisulverde.comHTMLPersistent
_ga

Inregistreaza un ID unic care este utilizat pentru a genera date statistice despre modul in care vizitatorul foloseste site-ul web.

paradisulverde.comHTTP2 ani
_gat

Utilizat de Google Analytics pentru a reduce rata solicitarilor

paradisulverde.comHTTPSesiune
_gd#paradisulverde.comHTTPSesiune
_gid

Inregistreaza un ID unic care este utilizat pentru a genera date statistice despre modul in care vizitatorul foloseste site-ul web.

paradisulverde.comHTTPSesiune
collect

Folosit pentru a trimite date catre Google Analytics despre dispozitivul si comportamentul vizitatorului.

google-analytics.comPixelSesiune
Cookie-uri Marketing
Cookie-urile de marketing sunt folosite pentru a observa vizitatorii cu intentia este de a afisa anunturi relevante pentru utilizatorul individual.
Nume CookieProviderTipData expirare
__ab12#paradisulverde.comHTTP5 ani
Fr

Utilizat de Facebook pentru a livra o serie de produse publicitare, cum ar fi licitarea in timp real de la agenti de publicitate terta parte.

facebook.comHTTP3 luni
NID

Inregistreaza un ID unic care identifica dispozitivul utilizatorului care este la a doua vizita. ID-ul este utilizat pentru anunturile directionate.

google.comHTTP6 luni
r/collectdoubleclick.netPixelSesiune
trfacebook.comPixelSesiune
Cookie-uri Neclasificate
Cookie-urile neclasificate sunt modulele cookie pe care suntem in proces de clasificare, impreuna cu furnizorii de cookie-uri individuale.
Nume CookieProviderTipData expirare
__raparadisulverde.comHTTP5 ani
apbct_cookies_testparadisulverde.comHTTPSesiune
apbct_page_hitsparadisulverde.comHTTPSesiune
apbct_site_landing_tsparadisulverde.comHTTPSesiune
apbct_timestampparadisulverde.comHTTPSesiune
ct_checkjsparadisulverde.comHTTPSesiune
ct_cookies_testparadisulverde.comHTTPSesiune
ct_timestampparadisulverde.comHTTPSesiune
gdpr[allowed_cookies]paradisulverde.comHTTP1 an
gdpr[consent_types]paradisulverde.comHTTP1 an
lcs_show_1paradisulverde.comHTTP29 zile
woocommerce_recently_viewedparadisulverde.comHTTPSesiune

 

IV. OPTIUNILE DVS. IN PRIVINTA UTILIZARII FISIERELOR DE TIP COOKIE

Aveti optiunea de a modifica preferintele dvs. referitoare la fisierele cookie din browser-ul pe care il folositi, accesand urmatoarele link-uri, in functie de caz:

Mozilla

Google Chrome

Apple Safari

Microsoft Internet Explorer

In cazul in care doriti ca Google Analytics sa nu mai inregistreze date in ceea ce va priveste, va rugam sa vizitati

https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Referitor la informatii specifice datelor cu caracter personal, puteti accesa

http://www.youronlinechoices.com/ro/

Mai multe informatii despre cum sunt utilizate fisierele de tip cookie gasiti pe

http://www.allaboutcookies.org/

V. IMPARTASIREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL CATRE TERTI

Paradisul Verde Inc Srl poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de marketing, curierat/transport, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii.

Datele sunt impartasite tertilor in vederea unei bune administrari a site-ului paradisulverde.com, pentru mentinerea si imbunatatirea serviciilor oferite clientilor, pentru comunicari de marketing in conditiile si limitele prevazute de legile in vigoare, pentru analize/statistici in vederea mentinerii in tendintele impuse de piata.

VI. DREPTURILE UTILIZATORULUI

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa de email geza@paradisulverde.com sau postal pe adresa Paradisul Verde Inc Srl, Str. Sfantu Ioan, nr. 6, Ap.3, Brasov, Judetul Brasov, va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:

VI.1. Articolul 13 si 14

Dreptul de a fi informat(a) cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si modul in care se vor utiliza aceste date.

VI.2. Articolul 15

Dreptul de a vi se confirma faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate; dreptul de a avea acces la aceste date.

VI.3. Articolul 16

Dreptul la rectificarea/corectarea/actualizarea datelor prelucrate in mod inexact.

VI.4. Articolul 17

Dreptul de a solicita stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

VI.5. Articolele 18, 20, 21

Dreptul de a va opune stergerii datelor cu caracter personal de catre furnizorul de serviciu, datorat necesitatii prezentarii acestor date in instanta, dreptul de a primi datele cu caracter personal care va privesc cu scopul de a le transmite unui alt operator si dreptul de a va opune prelucrarii datelor cu caracter personal in scop de marketing.

VI.6. Dreptul de a depune o plangere catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal folosind datele de contact de mai jos:
B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod posta/l 010336, Bucuresti, Romania. +40.318.059.211 / +40.318.059.212, anspdcp@dataprotection.ro.

VII. DISPOZITII FINALE

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a Paradisul Verde Inc Srl si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre Paradisul Verde Inc Srl, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre Paradisul Verde Inc Srl, afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale (efectuarea unei comenzi,livrare produselor comandate), de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin citirea prezentei ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.