Confidentialitate

Paradisul Verde Inc Srl (paradisulverde.com) duce o politica stricta de respectare a confidentialitatii datelor clientilor sai.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a Paradisul Verde Inc Srl si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre Paradisul Verde Inc Srl, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre Paradisul Verde Inc Srl, afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale (efectuarea unei comenzi,livrare produselor comandate), de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin citirea prezentei ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa de email geza@paradisulverde.com sau postal pe adresa Paradisul Verde Inc Srl, Str. Sfantu Ioan, nr. 6, Ap.3,  Brasov, Judetul Brasov, va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:
– o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
– sa interviti asupra datelor transmise;
– sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara
– sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

Paradisul Verde Inc Srl poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, curierat/transport, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii.

Paradisul Verde Inc Srl (paradisulverde.com) nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul siturilor sale.

Paradisulverde.com va colecta informaţii sau date care permit identificarea persoanelor fizice si juridice (nume, adresă, număr de telefon, adresa de poştă electronică, date de identificare fiscale). Acestea sunt necesare pentru a avea posibilitatea de a incasa de catre procesatorii de plati valoarea comenziilor si de a vă livra produsele comandate.

Serverul web pe care ruleaza pararadisulverde.com jurnalizeaza accesul si erorile in scopul de a preveni fraudele si de a asigura securitatea sistemului si buna functionare a ei. In aceste jurnale se colecteaza date cu caracter personal dupa cum urmeaza: adresa de IP si adresa de referinta (referer). Adresa de referinta in sine nu constituie informatie cu caracter personal dar poate contine nume de utilizator si altele asemenea codate in URL de catre terte parti (situri de unde provin linkurile directionate catre paradisulverde.com).

Terţii care au acces la aceste date sunt: furnizori de servicii de marketing, curierat/transport, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii.

Scopul colectarii datelor dvs de catre Paradisul Verde Inc Srl este informarea clientului privind situatia contului sau a comenzilor, transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing de pe site-ul www.paradisulverde.com, efectuarea de statistici interne,  fara alte obligatii din partea Paradisul Verde Inc Srl

Paradisul Verde Inc Srl va prelucra datele cu caracter personal pe perioada existentei contului persoanei vizate, iar ulterior stergerii contului persoanei vizate, Paradisul Verde Inc Srl va transforma datele cu caracter personal in date anonime si le va prelucra in scopuri statistice interne, pe durata existenta a societatii.

Paradisul Verde Inc Srl garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul de inscriere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *