Conditii de livrare

Prelungim oferta de TRANSPORT GRATUIT oriunde in Romania in limita a 6kg. Peste aceasta greutate se percepe o taxa de + 0.9lei pentru fiecare kg in plus. 

Costul transportului este de 9.9lei pana la colete de maxim 6kg inclusiv + 0.9lei pentru fiecare kg in plus catre orice localitate din Romania mai putin livrarile locale din Brasov unde se livreaza GRATUIT.  Taxa este unica indiferent de destinatia coletului.

In cazul in care se doreste livrare catre destinatii din afara Romaniei veti fi fontactat pentru a comunica costul transportului. Informativ la nivel european livram prin DPD. Oferta lor comerciala o puteti consulta aici pentru tarife.

Pentru coletele ridicate din magazinul nostru din Bucuresti din P-ta C.A.Rosetti Nr.6 se acorda o reducere de 5% la valoarea comenzi.

Livrarea produselor comandate se face prin:
– In Brasov prin curieri proprii
– In restul locatiilor din tara se livreaza prin Nemo Express sau Urgent Cargus.
La cererere coletele se pot expedia prin orice alt serviciu postal sau de curierat.

Livrarea produselor comandate se efectueaza intr-un interval de 24h-48h lucratoare din momentul expedierii comenzii in orice localitate din Romania.

Comenzile inregistrate in fiecare zi dupa ora 15.00 vor fi procesate a doua zi lucratoare. Comenzile efectuate in zilele de Vineri dupa ora 15.00, Sambata si Duminica, vor fi procesate in cursul zilei de Luni.

Documentele legale (factura) va sunt predate/trimise intotdeauna in original odata cu comanda (in colet). Va rugam sa verificati comenzile si sa sesizati in scris orice lipsa a unui document si/sau produse in momentul primirii.
De asemenea firma de curierat este obligata sa va intocmeasca o chitanta cu suma de achitat (suma de pe factura) in cazul comenzilor cu plata ramburs. Daca nu ati primit chitanta respectiva va rugam sa o solicitati de la persoana care va face livrarea.

In momentul receptionarii coletului va rugam sa verificati integritatea coletului primit.

Comanda trebuie sa ajunga in ambalaj de carton lipit cu banda adeziva personalizata ParadisulVerde. Daca coletul prezinta urme de deteriorare, este murdar, rupt, taiat, desigilat, botit sau ud refuzati primirea coletului, deoarece compania noastra nu a expediat niciodata vreun colet sub aceasta forma. Se va intocmi un proces verbal potrivit acestei situatii. De asemenea va rugam sa ne anuntati telefonic cat mai repede in cazul acestei situatii pentru a lua la cunostinta si a rezolva cat mai repede cu incidentul creat.

 

2 comentarii la „Conditii de livrare

  1. An irlanda puteti trimite

    1. Da, putem expedia bunurile dorite in Irlanda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *