Conditii de livrare

La orice comanda de pana in 6 kg inclusiv, beneficiati de TRANSPORT GRATUIT oriunde in Romania. Pentru coletele care depasesc in greutate 6 kg, se va percepe o taxa de 1 leu pentru fiecare kg in plus, indiferent de destinatia coletului.

Pentru Brasov, transportul este gratuit, indiferent de greutatea coletului.

In cazul in care se doreste livrare catre destinatii din afara Romaniei veti fi contactat pentru a vi se comunica costul transportului. Informativ, la nivel european livram prin intermediul firmei de curierat DPD sau Posta Romana. Pentru a vedea tarifele, puteti consulta oferta comerciala DPD.

Pentru coletele ridicate din magazinul nostru din Bucuresti, din P-ta C.A.Rosetti Nr.6,  se acorda o reducere de 5% la valoarea comenzi.

Livrarea produselor comandate se va face prin:

 • Brasov – curieri proprii
 • In restul locatiilor din tara – DPD.

La cererea dvs., coletele se pot expedia prin orice alt serviciu de curierat sau prin posta, urmand ca dvs. sa suportati toate cheltuielile de transport.

Livrarea produselor comandate se va efectua intr-un interval de 24h-72h lucratoare din momentul expedierii comenzii, in orice localitate din Romania.

Comenzile inregistrate in fiecare zi dupa ora 15.00 vor fi procesate a doua zi lucratoare. Comenzile efectuate in zilele de Vineri dupa ora 15.00, Sambata si Duminica, vor fi procesate in cursul zilei de Luni.

Documentele legale (factura) va sunt predate/trimise intotdeauna in original odata cu comanda (in colet). Va rugam sa verificati comenzile si sa sesizati in scris orice lipsa a unui document si/sau produse in momentul primirii.
De asemenea firma de curierat este obligata sa va intocmeasca o chitanta cu suma de achitat (suma de pe factura) in cazul comenzilor cu plata ramburs. Daca nu ati primit chitanta respectiva va rugam sa o solicitati de la persoana care va face livrarea.

In momentul receptionarii coletului va rugam sa verificati integritatea coletului primit.

Comanda trebuie sa ajunga in ambalaj de carton lipit cu banda adeziva personalizata ParadisulVerde. Daca coletul prezinta urme de deteriorare (este murdar, rupt, taiat, desigilat, indoit sau ud) refuzati primirea coletului, deoarece compania noastra nu a expediat niciodata vreun colet sub aceasta forma. Se va intocmi un proces verbal potrivit acestei situatii. De asemenea va rugam sa ne anuntati telefonic cat mai repede in cazul unei astfel de situatii pentru a lua la cunostinta si a rezolva cat mai repede inconvenientul.

 

8 thoughts on “Conditii de livrare

 1. An irlanda puteti trimite

  1. Da, putem expedia bunurile dorite in Irlanda.

 2. Buna,
  Si in germania puteti trimite?
  Multumesc din inainte!

  1. Da, in principiu trimitem oriunde in lume. Conditia este sa va asumati cheltuielile de trsansport si sa platiti on-line in avans prin card bancar.

 3. Buna ziua. Nu inteleg de ce aceasta politica la transport. Daca eu comand mai multe produse care insumeaza peste 6 kg trebuie sa platesc in plus. Cu alte cuvinte voi ma incurajati sa nu cumpar mult? Sau in loc sa fac o singura comanda as putea sa gac 3 comenzi a cate 6 kg si astefel neneficiez de transport grstuit. Corect?

  1. Buna ziua. Va explic de ce suntem nevoiti sa procedam asa: Tariful perceput pentru trnasportul pana la 6kg se incadreaza intr-un procent din valoarea unei comenzi medii pe care ni-l putem permite sa-l oferim gratuit unui client. Pe de alta parte daca cineva comanda faina sau apa (produse cu pret redus dar grele Ex. APA ALCALINA PH 8.8 6.2l PERLA MOLDOVEI = 6.2kg / 8.5lei = transport: 19lei) treuie sa-si plateasca transportul. Comenzile mari atat valoric cat si cantitativ se pot evalua individual la cererea Dvs. In acest sens va rog sa ne trimiteti solicitarea Dvs in observatiile de la comanda.
   Multumim pentru intelegere.

 4. Buna ziua! In ce conditii se livreaza produsele perisabile?

  1. Buna ziua, Produsele perisabile se livreaza numai cu ridicare din magazin sau livrarea proprie (paradisulverde) in Brasov. Se mai pot trimite pe timp de iarna pe responsabilitatea clientului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *