Neera-Cura De Sezintoxicare Si Curatire

6090000219551

Produs nou

Neera

Descriere

Cura nu ne scapa doar de kilogramele in surplus, dar are si efect de dezintoxicare, invioreaza sistemul intestinal.

Prezentare:

Cura in sine este ideala pentru diminuarea greutatii corporale si curatirea organismului. Insa, doar atunci cand o incercati aflati ce efecte puteti obtine. Ca si multi altii, va veti convinge ca la scaderea substantiala a greutatii se ataseaza o stare de sanatate surprinzatoare.

Cura Madal Bal NEERA are ca scop sporirea capacitatii de dezintoxicare naturala a organismului, eliminarea toxinelor acumulate de-a lungul anilor in acelasi timp asigurand organismului energia, minarelele si vitaminele necesare ritmului sanatos de viata.

Aceasta cura este ca si o calatorie de zece zile spre o sanatate mai buna; totodata este simpla, savuroasa, eficienta si absolut naturala.

Pe parcursul curei hrana solida este schimbata prin bautura cura, amestec din sirop natural din diversi pomi, zeama de lamaie, apa curata si ardei cayenne, care asigura hrana si ajuta procesul de curatire al organismului.

Hranirea fara alimente solide asigura organismului un moment de respiro, permitandu-i sa se autocurete, sa-si re-stabileasca echilibrul, sa-si fortifice rezistenta si sa se regenereze in totalitate.

Autor:

K.A.Beyer

Editura:

Editura The Golden Shore

Numar pagini: 39

Format: 14.5 x 21 cm

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Neera-Cura De Sezintoxicare Si Curatire

Neera-Cura De Sezintoxicare Si Curatire

Cura nu ne scapa doar de kilogramele in surplus dar are si efect de dezintoxicare invioreaza sistemul intestinal

Da Nu