Hrana Vie-O Speranta Pt.Fiecare E.Gunter

9786068080734

Produs nou

Diversi producatori

25,00 lei

Acest produs nu mai este in stoc

Descriere

HRANA VIE-O SPERANTA PT.FIECARE E.GUNTER

Hrana vie poate ajuta in tratarea cancerului

Prezentare:

Bolile civilizatiei apar la om in special pe calea alimentatiei si se pot vindeca numai pe aceeasi cale, printr-o alimentatie corecta.

Alimentele nefierte pot contribui la vindecarea sau ameliorarea multor boli ale civilizatiei. Pana in prezent, medicii si pacientii au avut multe rezultate pozitive aplicand terapia cu cruditati, in special in cazul bolilor cronice ca reumatismul, diabetul, bolile de piele, bolile aparatului cardio-vascular, cancerul sau scleroza multipla.

Numeroase studii, activitatea de multi ani a medicilor de specialitate si experientele pozitive ale multor oameni confirma faptul ca, alaturi de alte masuri, consumul de cruditati reprezinta o importanta terapie de baza. Nicio alta terapie nu poate influenta atat de profund metabolismul ca terapia nutritionala.

Cartea Hrana vie ofera acces usor la principiile de baza ale alimentatiei naturiste. Ernst Gunter dovedeste ca cruditatile previn imbolnavirea organismului si vindeca numeroase maladii, inclusiv cancerul. Cartea contine concluziile autorului despre alimentele sanatoase si nesanatoase, retete de hrana vie si numeroase sfaturi menite sa aduca un plus calitatii vietii si sa vindece problemele de sanatate.

Autor:

Ernst Gunter

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Hrana Vie-O Speranta Pt.Fiecare E.Gunter

Hrana Vie-O Speranta Pt.Fiecare E.Gunter

HRANA VIE O SPERANTA PTFIECARE EGUNTER

Da Nu